Happy People
Actorul mexican Valentino Lanús vorbește ca niciodată despre relația cu Amber Heard, fosta iubită a lui Johnny Depp. Ce dezvăluiri a făcut

Publicat pe 13.10.2023 la 18:02. Actualizat pe 13.10.2023 la 18:42

Actorul mexican Valentino Lanús, care va reveni în telenovele alături de Susana Gonzalez pentru a juca în 'Mi Vida Es Tu Vida', a vorbit despre controversele prin care a trecut fosta sa parteneră după ce a fost demascată în procesul pe care l-a avut cu Johnny Depp.

Valentino Lanús și Amber Heard

Gettyimages.com

Actorul a fost martor al idilei lui Lanús cu actrița de la Hollywood, pentru că la acea vreme vedeta din 'Aquaman' l-a vizitat pe actor la înregistrările telenovelei 'Amar fără limite'.

"Îi văd ca pe victimele unor circumstanțe, cred că amândoi au propriile versiuni, știu cum s-au întâmplat lucrurile și respectul este întotdeauna ceva ce trebuie să învățăm", a spus el fără să aprofundeze subiectul.

Valentino Lanús vorbește despre relația sa cu Amber Heard, fosta iubită a lui Johnny Depp

"A fost acum câțiva ani. Amber venise să-l vadă pe Valentino în Mexic. Valentino și cu mine filmam împreună o telenovelă", a declarat pentru 'Ventaneando' în mai 2022, potrivit univision.com.

Actorul mexican a declarat că este foarte atașat de vedeta de la Hollywood și și-a dat cu părerea despre procesul controversat cu care s-a confruntat cu Johnny Depp. Valentino și Amber s-au întâlnit în 2006.

Amber Heard și Valentino Lanús s-au întâlnit timp de 10 luni în 2006, cu mult înainte ca actrița și Johnny Depp să înceapă relația lor, care a culminat cu un proces controversat pe fondul unor acuzații de defăimare, violență și abuz.

Actorul mexican a vorbit ca niciodată despre fosta sa parteneră și și-a dat cu părerea despre procesul juridic cu care s-au confruntat vedetele de la Hollywood.

Actorii au avut o relație în 2006, când Amber avea 20 de ani, în timp ce Valentino avea 31 de ani

Deși povestea lor de dragoste a fost de scurtă durată, doar 10 luni, Lanuș a dezvăluit că ține la ea și a spus că ea l-a susținut în "momente dificile".

"Au fost oameni care ne-au fost aproape, care ne-au susținut, iar unul dintre ei a fost Amber Heard, care este o dulceață, o persoană pe care o iubim foarte mult și pe care o respectăm profund și simțim că bine, evident că simțim că această presă, ca și Hollywood-ul, este 'salvează-te'", a spus el la o conferință de presă recentă, potrivit Milenio.

În articolul

Actorul mexican Valentino Lanús vorbește ca niciodată despre relația cu Amber Heard, fosta iubită a lui Johnny Depp. Ce dezvăluiri a făcut

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp