Happy People
Actorul William Levy rupe tăcerea! Ce a dezvăluit vedeta în ciuda tuturor zvonurilor care au apărut în presă

Publicat pe 24.09.2024 la 14:43. Actualizat pe 24.09.2024 la 15:28

Actorul William Levy a decis să pună capăt speculațiilor și zvonurilor și a vrut să vorbească deschis, fiind sincer cu fanii săi.

William Levy

Profimedia

William Levy a dat cărțile pe față și a decis să vorbească cu fanii lui. El a dorit să clarifice ce se spune despre el și fosta lui parteneră, Elizabeth Gutierrez, în contextul în care au apărut foarte multe speculații conform cărora cei doi ar fi acum din nou împreună.

William Levy a dorit să clarifice niște lucruri pentru fanii lui

Se pare că recent cei doi ar fi fost văzuți locuind în vila lor din Miami. Actorul a dorit să clarifice mai multe zvonuri care au apărut și mai multe știri false care îl pun pe el într-o lumină proastă.

Citește și:

Zvonurile erau legate și de noul proiect în care va juca celebrul actor, și anume “Arcadia”. Conform surselor din presă, se pare că echipa de producție a telenovelei ar fi anunțat că există niște probleme legate de buget, dar și de actori din distribuție, incluzându-l pe William Levy.

Ca răspund la tot ce a apărut în presă, William Levy a negat totul, oferind o declarație pe contul lui de Instagram.

“Pentru toți cei care m-au întrebat despre serialul Arcadia, vă tot spun să nu vă mai faceți grijii”, a scris William Levy.

Se pare că noul serial va fi filmat în Spania.

View this post on Instagram

A post shared by William Levy / Actor Producer (@willevy)

“Sunt aici pentru începerea filmărilor. Avem buget, avem actori. Totul e pregătit pentru a începe filmările. Cine vă informează pe voi de fapt vă dezinformează”, a dezvăluit faimosul actor pe Insta Story.

Același lucru, legat de dezinformarea presei, l-a sugerat William Levy și despre subiectul cu potențiala împăcare dintre el și Elizabeth Gutierrez.

Presa a mai speculat că actrița locuiește ocazional în vila lui William Levy din Miami din care aceasta se mutase în luna aprilie. Se pae că Elizabeth a avut un apartament inchiriat în Brickell, iar apoi, când s-a terminat perioada de închiriere, copiii celor doi actori i-ar fi cerut tatălui lor să o lase pe mama lor să se mute acolo cu ei.

Citește și:

Se pare că William Levy ar fi acceptat, de vreme ce el e mai mult plecat la filmări în Spania.

Actorul nu a confirmat însă aceste zvonuri și a spus scurt doar că presa este dezinformată și a dat de înțeles că nu e vorba de nicio împăcare.

Relația dintre William Levy și Elizabeth Gutierrez continuă să fie una controversată. După ce au confirmat că nu mai formează un cuplu, cei doi și-au continuat viețile profesionale separate. În prezent, s-a zvonit că ar fi revenit la sentimente mai bune și că sunt din nou împreună.

Cu toate acestea, actorul de origine cubaneză a fost surprins alături de o artistă, după ce s-a spus că s-ar fi împăcat cu mama copiilor săi. În dimineața zilei de 12 septembrie, jurnalistul Alex Rodriguez i-a asigurat pe toți de un singur lucru.

“Împăcarea cu Elizabeth e confirmată. Actrița i-a dat like în toate pozele în care apare alături de copii.”, a spus acesta, arată univision.com. Fără să confirme sau să infirme această informație, William Levy a publicat pe contul său o imagine în care apare împreună cu Giorgia Della Valle.

Citește și:
În articolul

Actorul William Levy rupe tăcerea! Ce a dezvăluit vedeta în ciuda tuturor zvonurilor care au apărut în presă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp