Happy People
Actrița Perihan Savaș din Legea familiei s-a căsătorit la vârsta de 13 ani. Află detalii inedite din viața sa

Publicat pe 10.10.2024 la 15:16. Actualizat pe 10.10.2024 la 15:45

Perihan Savaș a vorbit într-un interviu recent despre viața sa personală și cum s-au derulat proiectele profesionale de-a lungul timpului. S-a căsătorit la vârsta de 13 ani.

Actrița Perihan Savaș din Legea familiei s-a căsătorit la vârsta de 13 ani

Instagram

Perihan Savaş s-a aflat printre actorii care au făcut parte din distribuția seriei Legea familiei. A devenit de-a lungul timpului una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia și s-a bucurat de succes pretutindeni. A vorbit într-un interviu recent despre viața profesională, dar și despre viața de familie.

Actrița Perihan Savaș din Legea familiei s-a căsătorit la vârsta de 13 ani

Are peste 400 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate pe scenă în cadrul unor evenimente importante acolo unde vedeta s-a aflat alături de colegii actori. Spune că își dorește să urmărească femeile cum reușesc în carieră, dar mai ales în artă. Spune că fiecare dintre acestea are un profil care trebuie evidențiat.

View this post on Instagram

A post shared by Perihan Savaş (@perihansavass)

În cee ace privește sentimental de iubire, este de părere că acesta durează 1 an de zile, fără nicio zi în plus sau în minus. Recunoaște că atunci când ești îndrăgostit te preocupi mai mult de aspectul fizic și încerci să arăți ceva anume lumii întregi.

A văzut lumea teatrului încă de la o vârstă fragedă, mai precis de la 5 ani. S-a căsătorit cu vărul său la vârsta de 13 ani și spune că această presiune a venit din partea mamei sale.

“Unchii mei sunt din regiunea Mării Negre. Ziya încerca să plece din serviciul militar. Dacă se căsătorea îl dădeau afară și el asta încerca și unchii mei au venit și m-au întrebat. Unchii mei se temeau să nu devin actriță. Când m-au întreabt, am vrut să scap de presiunea mamei. Am spus da, dar bine că am trăit în case separate și nu am făcut sex. Atunci când mi-a spus că renunț la actorie am zis că renunț la căsnicie.”, a povestit vedeta, arată snobmagazin.com.

Fiul actriței Perihan Savaș s-a căsătorit. Mulți spun că mireasa seamănă cu vedeta celebră

Savaş Zafer este fiul faimoasei vedete din Legea familiei, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Apropierea dintre Perihan Savaș și nora sa a devenit un adevărat subiect de discuție în mediul online. Mulți spun că seamănă cu “tânăra Perihan Savaș”.

Citește și:

Melis Ketenci a publicat o fotografie în mediul online, acolo unde a declarat că este foarte norocoasă pentru faptul că o are pe Perihan Savaș în viața sa.

În articolul

Actrița Perihan Savaș din Legea familiei s-a căsătorit la vârsta de 13 ani. Află detalii inedite din viața sa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp