Happy People
Adamari Lopez, într-o rochie care îi scoate în evidență formele de invidiat. Cum arată actrița

Publicat pe 23.01.2022 la 20:00. Actualizat pe 23.01.2022 la 19:28

Adamari Lopez continuă să-și uimească fanii de pe rețelele de socializare și apare îmbrăcată într-o rochie aurie, scurtă care îi scoate în evidență formele de invidiat. Frumoasa actriță este la fel de îndrăzneață ca în trecut și nu ezită să poarte ținute extravagante.

Adamari Lopez pe covorul roșu

Getty

Adamari Lopez se reinventează cu fiecare ținută pe care o afișează și pe conturile personale de socializare. Actrița le-a arătat fanilor în ce rochie s-a îmbrăcat pentru un eveniment cu totul special.

Se pare că cei 6 milioane de urmăritori de pe Instagram au apreciat fotografia artistei și nu s-au lăsat până nu au comentat în dreptul postării.

Vedeta a abordat ținute extravagante de-a lungul timpului și nici de această dată nu a fost o excepție, având în vedere rochia aleasă.

Adamari Lopez, într-o rochie care îi scoate în evidență formele de invidiat

Adamari Lopez continuă să fie o prezență activă atât pe micul ecran cât și pe rețelele de socializare, acolo unde nu contenește să posteze activități, atât din viața personală, cât și din cea profesională.

Recent, postarea vedetei a reușit să strângă peste 280 de mii de aprecieri și peste 2 mii de comentarii care au reușit cu siguranță să-i încânte ziua acesteia.

“Ești foarte slabă”, “Parcă ai fi un cadou sub bradul de Crăciun”, “foarte frumoasă, mi-ar plăcea să fiu și eu la fel la vârsta ta”, au fost câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit.

View this post on Instagram

A post shared by Adamari Lopez (@adamarilopez)

Faimoasa actriță și gazdă de televiziune i-a anunțat pe toți că va fi protagonista propriei sale telenovele. Inspirată de noul serial „La suerte de Loli”, ea și-a creat seria personală, intitulată „La suerte de Ada”. Episoadele sunt difuzare în cadrul emisiunii „Hoy dia”, pe care o prezintă. Fanii au fost încântați să afle că vedeta lor preferată va juca într-o nouă telenovelă.

Adamari Lopez și-a început cariera la vârsta de șase ani, atunci când a jucat în prima sa telenovelă alături de actrița Johanna Rosaly și cântărețul Jose Luis Rodriguez. Nu doar că a fost o actriță talentată, dar a reușit în același timp să termine o facultate de comunicare, “University of the Sacred Heart”.

Cine este frumoasa Adamari Lopez

Adamari Lopez s-a născut pe 18 mai 1971 în Puerto Rico. A fost căsătorit cu Luis Fonsi din 2006 până în 2010, iar din 2011 a început o relație amoroasă cu Toni Costa cu care s-a și logodit. Cei doi au împreună o fetiță, Alaia Costa Lopez. Actrița postează destul de des fotografii și filmulețe cu micuța.

În timp ce era într-o relație cu Luis Fonsi, Adamari Lopez și-a anunțat fanii că suferă de cancer, iar cântărețul a renunțat la un turneu internațional pentru a fi alături de ea. Datorită faptului că boala era în stadiu mic, actrița a reușit să scape.

De atunci, Adamari Lopez încearcă să le ajute pe tinerele de pretutindeni să meargă la doctor pentru a se trata sau a preveni o boală care îți ia viața cu ușurință.

În luna mai a lui 2021, Adamari Lopez și Toni Costa renunțau la relația lor care a durat mai bine de 10 ani.

După ce și-a definitivat studiile, Adamari Lopez a continuat să joace în telenovele și a reușit să fie aleasă pentru cele mai importante producții la acea vreme.

În articolul

Adamari Lopez, într-o rochie care îi scoate în evidență formele de invidiat. Cum arată actrița

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp