Happy People
Adamari Lopez s-a vaccinat împotriva COVID-19. Cum se simte actrița

Publicat pe 02.03.2021 la 12:46. Actualizat pe 03.03.2021 la 14:07

Adamari Lopez ia foarte în serios pandemia și a ales, recent, să facă parte din categoria celor imunizați. În cadrul emisiunii pe care o prezintă, ea a vorbit despre cum se simte, după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Adamari Lopez a vorbit despre cum se simte după prima doză de vaccin împotriva COVID-19

Getty Images

Adamari López s-a alăturat oamenilor care au primit prima doză de vaccin împotriva coronavirusului. Prezentatoarea TV a ales ulterior, să vorbească despre întreaga sa experiență, în fața telespectatorilor. Ea a spus, în cadrul emisiunii „Hoy Dia” a postului de televiziune Telemundo, motivul pentru care a luat această decizie, dar și de ce efecte adverse a avut parte.

Cum se simte Adamari Lopez, după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19

La fel de zâmbitoare ca întotdeauna, logodnica lui Toni Costa a explicat că a ales să facă vaccinul în urma unei recomandări medicale, scrie HOLA! Ea a dezvăluit că suferă de mai multe afecțiuni, iar contactarea noului virus i-ar putea pune grav sănătatea în pericol.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Adamari Lopez (@adamarilopez)

Actrița din „Prietene și Rivale” a descris întreaga sa experiență, de la modul în care s-a programat, până la cum s-a simțit, după ce i s-a administrat vaccinul împotriva COVID-19. Vedeta ar fi reușit să primească vaccinul în doar 20 de minute.

Adamari Lopez a mers direct la sediul medical, unde a completat o fișă de înregistrare, după care prima doză i-a fost injectată în brațul stâng.

„A fost foarte usor. Am făcut tot ce mi-au spus să fac. Pur și simplu mi-am scris numele, data nașterii și numărul de telefon. Ei îți trimis un cod trimit un cod și tu selectezi vaccinul pe care vrei să îl faci.”, a explicat actrița, despre cum pot oamenii să efectueze vaccinarea.

Deși a avut foarte mari emoții actrița din Puerto Rico spune că totul a decurs foarte rapid și fără durere, așa cum s-ar fi așșteptat.

„Cât de repede! Ai o mână bună.”, i-a spus ea, la final, asistentei.

De asemenea, vedeta a descris locul ca fiind unul sigur, deoarece se păstrează cu strictețe distanța socială. La plecare, Adamari a explicat că i s-a dat o adeverință: o bucată de hârtie cu un cod unic, ce poate fi scanat cu telefonul mobil și care astfel, dovedește că vaccinul a fost primit.

Adamari López urmează să primească și cea de-a doua doză

La câteva zile de la vaccinare, Adamari se simte destul de bine. Ea spune însă că au apărut câteva reacții adverse, minime. Acestea s-au manifestat prin dureri în brațul în care a fost vaccinată și o stare de oboseală persistentă.

„Nu știam ce vaccin urmează să primesc, voiam doar să fiu vaccinată. Fără ezitare, am completat formularul pentru ca ei să-mi poată face o programare. Au trecut cam 20 de minute de când am ajuns și până când am plecat de la clinică.”, își amintește ea, din ziua vaccinării.

Prin intermediul numărul ei de telefon, medicii au monitorizat-o pentru a vedea dacă evoluția este una favorabilă. Adamari López urmează să se întoarcă în același loc, pentru a primi și a doua doză de vaccin.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Adamari Lopez (@adamarilopez)

Citește și:
În articolul

Adamari Lopez s-a vaccinat împotriva COVID-19. Cum se simte actrița

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp