Happy People
Adamari López, internată în spital din pricina COVID-19. Actrița a mărturisit cum s-a întâmplat totul

Publicat pe 21.01.2022 la 19:00. Actualizat pe 21.01.2022 la 19:28

Adamari López și-a îngrijorat fanii după ce a fost internată în spital din pricina COVID-19. Actrița a mărturisit cum s-a întâmplat totul și care este starea sa de sănătate la momentul actual.

Adamari Lopez în cadrul unei conferinte de presă

Getty Images

Adamari López și-a anunțat fanii că a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, însă a vrut să se interneze în spital timp de trei zile din cauza mai multor afecțiuni respiratorii din trecut. Actrița a postat un mesaj în mediul online și le-a mărturisit internauților că starea ei de sănătate este în continuare aceeași.

Toate mesajele au fost transmise de vedetă în mediul online, iar fanii au fost cei care au sprijinit-o și i-au urat însănătoșire grabnică în aceste zile dificile.

Adamari López, internată în spital din pricina COVID-19

“Au trecut mai multe zile de când proba de COVID a ieșit pozitivă. Am crezut că este o răceală mai gravă, însă vorbind cu echipa mea și cu medicii, am decis că este cazul să mă internez.”, a declarat Adamari Lopez, conform tvynovelas.com.

“Acum trei ani am suferit foarte mult din pricina îmbolnăvirii, am fost într-o stare îngrozitoare. Ca să evite astfel de întâmplări, am luat decizia de a mă interna.”, a mai spus vedeta. Ulterior, aceasta a revenit în casă, însă în continuare pozitivă pentru COVID-19. Cât despre perioada internării, actrița a mărturisit: “Am fost trei zile în spital și acum mă simt mai bine. Sunt în recuperare, însă până la o probă negativă trebuie să rămân în casă. Și eu vreau să mă reîntorc la treabă și să-mi continui viața.”

View this post on Instagram

A post shared by Adamari Lopez (@adamarilopez)

Adamari Lopez spune că fiica sa a fost cea care a prezentat simptomele pentru prima dată: “Credem că ea a luat virusul în cadrul activităților pe care le face în fiecare zi.” Adamari Lopez a ținut să se interneze, în ciuda faptului că simptomele au fost unele ușor. Actrița nu a uitat de fanii din online, în ciuda problemelor personale cu care se confruntă și a vrut să-i țină pe toți la curent.

Adamari Lopez, alături de fostul soț și fiică în mediul online

Adamari Lopez a fost căsătorită cu Luis Fonsi. Cei doi și-au anunțat uniunea în vara anului 2006, însă în 2009 cei doi s-au despărțit. Au divorțat abia pe 8 noiembrie 2010. În 2013, Adamari Lopez a publicat o carte intitulată “Viviendo”.

În 2014, în cadrul unui concurs de dans, l-a întâlnit pe Toni Costa. Cei doi și-au întâmpinat fetița, pe Alaia, în data de 4 martie 2015. În 2019, îndrăgostiții au sărbătorit 8 ani de relație. Cu toate acestea pe 27 mai 2021, și-au anunțat despărțirea chiar în mediul online. Fanii au rămas atunci surprinși, în ciuda relației de lungă durată pe care aceștia au avut-o.

În 2005, Adamari Lopez a fost diagnosticată cu cancer la sân, însă a reușit să scape datorită tratamentelor îndelungate realizate, dar și stadiului incipient în care s-a aflat boala la momentul respectiv. După diagnosticare, Adamari Lopez a continuat să se implice în campanii de conștientizare și a încerc să le ajute pe femeile de pretutindeni să își găsească vocea interioară.

Adamari Lopez s-a născut pe 18 mai 1971 și a început o carieră în televiziune încă de la vârsta de șase ani. După terminarea studiilor, Adamari Lopez a continuat să joace în telenovele.

În articolul

Adamari López, internată în spital din pricina COVID-19. Actrița a mărturisit cum s-a întâmplat totul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp