Happy People
Adamari López, tot mai aproape de fostul soț Luis Fonsi. Gestul care trădează licărirea unei relații alături de cel care i-a fost partener

Publicat pe 11.01.2024 la 18:18. Actualizat pe 11.01.2024 la 18:33

Adamari López și Luis Fonsi au fost căsătoriți din 2006 până în 2010, când și-au anunțat despărțirea pe fondul zvonurilor de infidelitate din partea cântărețului.

Adamari López și Luis Fonsi

Gettyimages.com

La aproape 14 ani de la despărțirea lor, prezentatoarea a făcut senzație apărând în emisiunea Despierta America cântând melodia 'No me doy por vencido', despre care s-a speculat ani de zile că i-a fost dedicată lui Lopez de către Fonsi în timpul căsniciei lor și în timp ce aceasta se confrunta cu o luptă împotriva cancerului la sân.

După ce a interpretat o parte din melodie, Adamari López a vorbit despre acea etapă din viața ei și chiar s-a referit la căsnicia sa cu cântărețul, care este căsătorit cu Águeda López din 2014 și are doi copii.

Adamari López spune că a fost fericită alături de Luis Fonsi

Prezentatoarea, care după divorț și-a regăsit dragostea alături de Toni Costa și a născut-o pe fiica sa Alaïa, a subliniat că fiecare etapă a vieții sale "a fost frumoasă" și i-a mulțumit fostului soț pentru că a fost alături de ea în anii în care s-a luptat cu cancerul.

"Nu obosesc și nu mă dau bătută, continui să merg înainte și îmi fac noi iluzii și că destinul mi-a adus lucruri minunate. Fiecare dintre etapele vieții mele a fost frumoasă, a fost o etapă spectaculoasă care m-a umplut de speranțe și vise, care m-a ajutat să merg înainte și în momentul în care m-am confruntat cu boala și cărora le mulțumesc și le voi mulțumi că au fost alături de mine", a spus ea, potrivit univison.com.

Deși a recunoscut rolul pe care Luis Fonsi l-a jucat în viața ei, Adamari López a subliniat că a avut parte și de dezamăgiri și suferințe.

"A fost, de asemenea, o etapă după multă durere pe care, din fericire, am și depășit-o", a spus ea.

Prezentatoarea în vârstă de 52 de ani a continuat să vorbească despre melodia fostului ei soț și a recunoscut că este un cântec frumos, care caută să încurajeze oamenii să caute noi speranțe.

"Ceea ce ne conduce, poate în tema acestui cântec, este că nu putem renunța la a ne continua viața, să căutăm noi speranțe și noi motivații pentru a merge mai departe și a fi fericiți. Este un cântec puternic", a conchis ea.

În articolul

Adamari López, tot mai aproape de fostul soț Luis Fonsi. Gestul care trădează licărirea unei relații alături de cel care i-a fost partener

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp