Happy People
"Ai cucerit tot Egiptul!". Mara Oprea s-a fotografiat ca "Prințesa egipteană", iar fanii săi au fost extaziați să o vadă așa

Publicat pe 07.01.2022 la 17:25. Actualizat pe 08.01.2022 la 18:57

Mara Oprea a făcut furori cu fotografiile din vacanța petrecută în Egipt. Actrița din Adela i-a lăsat pe fani cu gura căscată și a demonstrat încă o dată că obiectivul camerei de fotografiat o iubește, așa cum era de așteptat pentru o tânără cu o meserie ca a sa.

Mara Oprea

Instagram/Mara Oprea

Actrița s-a bucurat la sfârșitul lunii decembrie și începutul lunii ianuarie de o vacanță la căldură, departe de România. Însă nu a ales orice destinație, ci piramidele! Mara Oprea s-a distrat pe cinste în Egipt în compania unui domn și nu a ezitata să împrătășească experineța cu fanii din mediul online.

Mara Oprea a făcut spectacol în fața camerei de fotografiat, iar fanii au fost extaziați să o vadă atât de dezinvoltă: “Ai cucerit Egiptul”, i-a spus un admirator înfocat. Cert este că actrița este extrem de îndrăgită de sute de fani, lucruri care îi aduce și mai mult popularitate.

Mara s-a fotografiat ca o adevărată zeiță în Egipt

Chiar dacă s-a impus ca o prezență delicată, inocentă și foarte discretă, Mara își arată din când în când firea jucăușă și rebelă. Fotografiile postate în mediul online vorbesc despre cât de versatilă este actrița, care a făcut furori în serialul Adela.

Acesta s-a jucat cu mâinile în aer, iar fotograful pe care l-a avut a surprins cele mai bune unghiuri. Mara Oprea este extrem de frumoasă și plină de entuziasm, aspecte pe care fanii le citesc în toate gesturile ei.

View this post on Instagram

A post shared by m a r a o p r e a (@mara_doriana)

Mara a avut o vancață pe cinste, numai că fără să știe a ajuns în cea mai friguroasă săptămână din Egipt, ba chiar a nins când ea a plecat.

Actrița a mărturisit că cel mai mult i-a plăcut excursia la piramide: “Am simțit o energie pe care n-am mai întâlnit-o și chiar m-am relaxat”, mai mult acesta a vorbit și despre cum a fost să meargă pe o cămilă.

“Experiența a fost super, dar am văzut de fapt cum sunt tratate cămilele și privind astfel, probabil nu voi mai călări. Din păcate ele suferă și sunt foarte chinuite”, a scris Mara Oprea pe InstaStory.

Mara Oprea a vorbit și despre un moment inedit pe care l-a trăit acolo: “Au fost în jur de 20 de grade, poate chiar mai mult. Oricum, foarte cald față de România. În ultima zi a plouat și am înțeles că am ajuns în cea mai friguroasă săptămână. Când am plecat a nins, ceea ce nu s-a mai întâmplat de 50 de ani în Egipt”, spus Mara.

În articolul

"Ai cucerit tot Egiptul!". Mara Oprea s-a fotografiat ca "Prințesa egipteană", iar fanii săi au fost extaziați să o vadă așa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp