Happy People
Alexis Ayala a vorbit despre motivele despărțirii de Fernanda López. Ce se va întâmpla cu fetița lor

Publicat pe 18.02.2021 la 16:27. Actualizat pe 18.02.2021 la 18:12

Alexis Ayala și Fernanda Lopez au venit cu o veste tristă și total neașteptaă, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Cei doi au decis să pună punct unei căsnicii de 11 ani. Ulterior, actorul a vorbit despre motivele despărțirii de parteneră.

Alexis Ayala și Fernanda Lopez și-au anunțat despărțirea chiar de Ziua Îndrăgostiților

Instagram

În timp ce alte cupluri și-au sărbătorit dragostea, o ruptură de necrezut a avut loc în rândul vedetelor de telenovele. După mai bine de un deceniu petrecut împreună, celebrul actor mexican Alexis Ayala, în vârstă de 55 de ani, a decis separarea de soția sa, Fernanda Lopez.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alexis Ayala (@alexisayala)

Protagonistul telenovelei „Iubirea mea, păcatul” spune însă că despărțirea a fost în cele mai bune condiții, iar cei doi nu au de gând să țină primele pagini ale tabloidelor. Totuși, el a dat câteva declarații, prin care a ținut să lămurească lucrurile.

Alexis Ayala a dezvăluit motivele separării de Fernanda López

Dacă pentru cuplu totul este foarte clar, fanii au rămas uluiți de decizie. Despărțirea a părut una cu atât mai dramatică, cu cât a avut loc chiar în data de 14 februarie. Cei doi nu au ținut cont de dată, din moment ce relația nu mai mergea de ceva vreme.

Cel puțin, așa a declarat Alexis Ayala, pentru postul de televiziune „Hoy”:

„Fer și cu mine vorbeam despre asta de câteva luni, dacă ne mai doream sau nu să fim un cuplu.(...) Este o decizie care pleacă de la iubire, ca pentru a nu deveni, pe viitor, unul dintre acele cupluri care se disprețuiesc, care duc o luptă unul cu celălat, iar toleranța nu mai există.”, a explicat el.

Relația dintre Alexis Ayala și Fernanda López a început cu ani în urmă. Cei doi s-au întâlnit și s-au îndrăgostit unul de celălalt la filmările serialului „El Pantera”, scrie site-ul Milenio.

Niciunul nu a vrut să recunoască, inițial, că au început o poveste de dragoste, în spatele camerelor de luat vederi. În anul 2014, cei doi s-au căsătorit în frumosul port din Acapulco.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ḟεяη∀η∂∀ ʟø℘εℨ IMPERFECTA️ (@lopfer)

După ce au devenit un adevărat model pentru telespectatorii din întreaga lume, drumul lor împreună a ajuns la final. Există însă și o veste bună. Iubirea s-ar fi transformat într-o frumoasă prietenie. Alexis și Fernanda vor continua să se susțină unul pe celălalt, iar bărbatul a arătat că nu este deloc gelos, gândindu-se la perspectiva că fosta lui soție își va găsi pe altcineva. Amândoi vor doar să fie fericiți.

„Important este că suntem bine, că suntem. (..) Este o femeie liberă și de mâine poate avea partenerul pe care și-l dorește, la fel și eu.”, a mai declarat actorul.

Ce se va întâmpla cu fiica lor

Cei doi au lansat chiar și un comunicat oficial, pe rețelele de socializare, prin intermediul căruia au împărtășit vestea. Actorii au postat o fotografie în care apar îmbrățișați și cu zâmbete largi. Oricine ar crede că urmează o siropoasă dedicație de dragoste. În realitate, textul care însoțește fotografia este cel de despătire:

„Plecând de la baza iubirii, ce zi mai bună decât astăzi de Ziua Îndrăgostiților, ar fi pentru a vă informa că dragostea dintre mine și Alexis s-a transformat într-o frumoasă prietenie. De ceva timp am luat decizia de a ne trăi independent viețile de bărbat și femeie.”

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alexis Ayala (@alexisayala)

Îndrăgitul cuplu din showbiz-ul Americii Latine a adus pe lume o fetiță, pe nume Roberta. Pe această cale actorii au anunțat și ce decizie au luat în privința ei.

„Ne vom uni mereu forțele în calitate de părinți ai frumoasei noastre fiice pentru a-i oferi întotdeauna cele mai bune baze ale dezvoltării ei. Vom trăi împreună în dragoste și respect.”

Așadar, cel puțin deocamdată, nu a ajuns în discuție divorțul. Cei doi și-ar dori să păstreze aparențele unei familii, pentru ca micuța lor să crească alături de mamă și tată.

Citește și:
În articolul

Alexis Ayala a vorbit despre motivele divorțului de Fernanda López

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp