Happy People
Alp Navruz a reușit să atragă privirile fanelor cu cea mai recentă imagine publicată pe internet. Actorul ține un cățeluș în brațe

Publicat pe 02.05.2023 la 14:20. Actualizat pe 02.05.2023 la 15:14

Alp Navruz a revenit în mediul online și a reușit să atragă atenția fanelor cu o fotografie care nu a mai fost publicată până acum.

Alp Navruz a reușit să atragă privirile fanelor cu cea mai recentă imagine publicată pe internet

Happy Channel

The Yürek Çıkmazı este serialul care îl aduce în prim-plan pe Alp Navruz. Din 2022, producția a reușit să câștige un succes neașteptat, iar povestea sa a dus mai departe planurile profesionale ale actorului.

Alp Navruz a reușit să atragă privirile fanelor cu cea mai recentă imagine publicată pe internet

Actorul a reușit să câștige inimile fanilor din lumea întreagă cu rolul lui Halil, personajul pe care l-a interpretat în în serial. Alp Navruz se află în punctul culminant al carierei sale cu fiecare episod difuzat. Are peste 5 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 200 de fotografii și filmulețe.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

Cea mai recentă dintre acestea îl arată cu un cățeluș în brațe. Fanele au observat la scurtă vreme că actorul se asortează cu patrupedul, astfel că a primit peste 4 mii de comentarii și peste 200 de mii de aprecieri.

“Doamne, trebuie să adopt și eu un astfel de câine”, “Alp Navruz are eleganță”, “Nu-mi vine să cred”, “Eu mor după cel mai arătos bărbat din Turcia”, au scris fanii câteva dintre mesaje. Alp Navruz reușește într-adevăr să ofere o performanță inedită față de ceea ce a reușit să arate până în prezent pe micile ecrane. Astfel, s-a văzut încă de la început că serialul a fost o alegere bună pentru acesta. A intrat de multă vreme pe lista celor mai arătoși bărbați din țara sa natală. Cu fiecare ocazie reușește să-și arate iubirea pe care o poartă pentru animale. Alp Navruz se luptă acum cu producții precum Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam și Üç Kız Kardeş, dar și Tetikçinin Oğlu.

Serialul spune povestea lui Cennet care a fost abuzată de soțul ei ani de-a rândul. Aceasta reușește să ia legătură cu Zeynep și spune să deschidă o scrisoare după moartea sa. Acolo se află un testament sau mai degrabă o plângere împotriva criminalului.

Alp Navruz se numără printre cei mai sexy actori din Turcia

Este un actor și muzician popular atât în țara sa cât și în străinătate. S-a născut pe 15 ianuarie 1990 în Istanbul și a devenit cunoscut pentru aparițiile sale în cele mai urmărite producții. Și-a început cariera în 2012 în serialul “Seni Seviyorum Adamım”. Cu toate acestea, a reușit să-și câștige popularitea cu Elif, acolo unde a jucat rolul lui Kemal. A mai jucat printre altele în “Mucize Doktor” și “Kanatsız Kuşlar.”

Pe lângă cariera de actor și muzician, Alp Navruz este cunoscut pentru munca filantropică pe care a realizat-o de-a lungul timpului. A participat în cadrul mai multor evenimente de caritate și a ținut să deschidă calea spre cauzele importante. Și-a demonstrat talentul în mai multe privințe și este extrem de respectat de fanii din lumea întreagă. A format un cuplu cu actrița Ayça Ayşin Turan cu care s-a cunoscut în serialul Povestea de pe insulă. Cu toate acestea, povestea lor reală nu a durat atât de multă vreme pe cât s-ar fi așteptat fanii. În prezent, actorul nu se află într-o relație amoroasă.

În articolul

Alp Navruz a reușit să atragă privirile fanelor cu cea mai recentă imagine publicată pe internet. Actorul ține un cățeluș în brațe

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp