Happy People
Ana Bodea, actrița din serialul Lia - Soția soțului meu, în costum de baie. Cât de bine arată balerina: “Am terminat cu viața de adult. Hai să fim sirene!”

Publicat pe 15.07.2023 la 13:52. Actualizat pe 15.07.2023 la 14:12

Ana Bodea a început să-și dezvolte abilitățile artistice încă de mică, studiind baletul la o școală din Moscova. Acesta a luat calea actoriei la scurt timp după ce a terminat.

Ana Bodea

Antena 1

Deși a avut un parcurs excepțional ca balerină și a studiat la una dintre cele mai prestigioase școli de balet din lume, Ana Bodea a decis să ia o decizie curajoasă și să se înscrie la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București.

Această decizie a fost una importantă pentru Ana, care a vrut să-și extindă cunoștințele și să-și dezvolte abilitățile în alte domenii artistice, iara stăzi o vedem pe micile ecrane jucând-o pe Lia.

Acesta a publicat o fotografie în costum de baie, iar trupul său e balerină este splendid.

Cum arată Ana Bodea în costum de baie

Tânăra este fără doar și poate o femeie extrem de frumoasă, care face furori. Are atuuri de care este conștientă și știe să se pună în valoare, iar pentru asta are o echipă de stiliști care are grijă de ea.

View this post on Instagram

A post shared by ANA BEATRICE BODEA ( a n y a ) (@annabodea)

Citește și:

Ana Bodea, tânăra în vârstă de 22 de ani, este pasionată de jurnalism și puțină lume cunoaște acest aspect. În cadrul interviului pentru CaTine.ro, ea a mărturisit că și-a descoperit pasiunea pentru scris: “Cred că aș fi ales Jurnalismul pentru că, făcând balet până la 18 ani, eram obișnuită să mă exprim prin limbajul trupului și prin dans și mi-era foarte greu să comunic cu oamenii din jur. Când aveam de purtat o discuție dificșă, se blocau cuvintele undeva în mine și nu ieșeau. Am început să scriu și asta m-a ajutat foarte mult și am fost întotdeauna interesată despre cum se redactează o știre și mi se pare ceva magic la modul în care un jurnalist bun poate să surprindă realitatea prin cuvinte”.

În articolul

Ana Bodea, actrița din serialul Lia - Soția soțului meu, în costum de baie. Cât de bine arată balerina: “Am terminat cu viața de adult. Hai să fim sirene!”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp