Happy People
Ana Bodea impresionează cu o aparitie glam. Actrița din Lia - Soția soțului meu și-a uimit fanii

Publicat pe 06.10.2023 la 18:50. Actualizat pe 06.10.2023 la 22:51

Ana Bodea este cunoscută pentru interpretarea personajului Lia în serialul "Soția Soțului Meu", unde a captivat publicul cu talentul și carisma sa. Cu fiecare apariție pe micul ecran, ea reușește să aducă la viață personajul său într-un mod autentic și plin de emoție.

Ana Bodea

Antena 1

Fotografiile recente cu Ana Bodea o arată pe actriță într-o ținută spectaculoasă și strălucitoare, cu un design glam și accesorii bine alese. Cu o atitudine plină de încredere, Ana a impresionat cu eleganța sa naturală și cu zâmbetul său fermecător, așa cum o face și pe micile ecrane.

Ana Bodea a captivat publicul cu aparițiile sale

Ana Bodea, cunoscută pentru rolul său din serialul de succes "Lia - Soția Soțului Meu" difuzat pe Antena 1, și-a impresionat recent fanii cu o apariție de senzație. Actrița a strălucit într-un outfit elegant și plin de stil, arătând că are o prezență fermecătoare.

View this post on Instagram

A post shared by ANA BEATRICE BODEA ( a n y a ) (@annabodea)

Ana Bodea, tânăra în vârstă de 22 de ani, este pasionată de jurnalism și puțină lume cunoaște acest aspect. În cadrul interviului pentru CaTine.ro, ea a mărturisit că și-a descoperit pasiunea pentru scris: “Cred că aș fi ales Jurnalismul pentru că, făcând balet până la 18 ani, eram obișnuită să mă exprim prin limbajul trupului și prin dans și mi-era foarte greu să comunic cu oamenii din jur. Când aveam de purtat o discuție dificșă, se blocau cuvintele undeva în mine și nu ieșeau.

Am început să scriu și asta m-a ajutat foarte mult și am fost întotdeauna interesată despre cum se redactează o știre și mi se pare ceva magic la modul în care un jurnalist bun poate să surprindă realitatea prin cuvinte”.

În articolul

Ana Bodea impresionează cu o aparitie glam. Actrița din Lia - Soția soțului meu și-a uimit fanii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp