Happy People
Ana, iubita a lui Alfonso Herrera, în brațele unui alt bărbat la câteva săptămâni de la zvonul despărțirii cu fostul RBD

Publicat pe 30.08.2023 la 19:37. Actualizat pe 30.08.2023 la 21:34

Ana de la Reguera este văzută în brațele unui alt bărbat, după zvonurile privind despărțirea de 'Poncho' Herrera.

Ana de la Reguera și Alfonso Herrera

Gettyimages.com

Actrița a fost cea care a împărtășit imagini în care este văzută în preajma unui iubit misterios, la câteva săptămâni de la zvonul despărțirii de fostul artist RBD.

Ana de la Reguera a fost văzută în brațele unui alt bărbat la câteva săptămâni după zvonurile privind despărțirea de Poncho Herrera

Chiar actrița a fost cea care a distribuit pe contul său oficial de Instagram imagini în care apare în preajma unui iubit misterios.

Într-o scurtă înregistrare, vedeta mexicană poate fi văzută odihnindu-se la malul mării, când iubitul se apropie, o ia în brațe și o duce spre mare.

"Este întotdeauna cald în Veracruz", se arată în descrierea clipului partajat pe 24 august.

S-a despărțit Ana de la Reguera de Poncho Herrera?

Deși zvonurile despre o idilă între Ana de la Reguera și Poncho Herrera au început în ianuarie 2022, la doar o lună după ce acesta a confirmat divorțul de Diana Vázquez, ambii au fost foarte precauți și rezervați atunci când au fost întrebați, potrivit univision.com.

Cu toate acestea, în diferite ocazii au dat indicii despre o relație prin postările pe care le-au împărtășit pe rețelele de socializare, unde au fost văzuți în aceleași locuri.

Abia în aprilie anul trecut, când au fost surprinși de o revistă mexicană de divertisment sărutându-se și îmbrățișându-se, a fost confirmată relația lor.

Acum, la începutul lunii august, aceeași revistă de divertisment a publicat declarațiile unei presupuse surse apropiate cuplului, în care se susține că idila a luat sfârșit.

Motivele? Sursa a declarat că ar fi vorba de gelozie și diferența de vârstă dintre ei ar fi motivat-o pe Ana de la Reguera să pună capăt relației.

"Relația s-a încâlcit. Deși diferența de vârstă nu este mare, a avut o influență. Ana este o femeie matură care știe ce vrea. Poncho este imatur și gelos. Comportamentul său lasă mult de dorit", a publicat revista.

Până în prezent, nici Ana de la Reguera, nici Poncho Herrera nu au făcut o declarație oficială cu privire la statutul relației lor.

În articolul

Ana, iubita a lui Alfonso Herrera, în brațele unui alt bărbat la câteva săptămâni de la zvonul despărțirii cu fostul RBD

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp