Happy People
Ana Martín își spune povestea vieții într-o emisiune publicată în mediul online. De ce s-a îndepărtat de mama sa

Publicat pe 01.07.2024 la 12:50. Actualizat pe 01.07.2024 la 13:26

Ana Martín a vorbit într-un interviu recent despre pașii pe care i-a făcut de-a lungul timpului în carieră. Care a fost motivul pentru care nu s-a căsătorit și nu a făcut copii.

Ana Martín își spune povestea vieții într-o emisiune publicată în mediul online

Instagram

În cel mai recent interviu, Ana Martín a vorbit despre cheia succesului în actorie și cum a reușit să rămână în timp una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele. Aceasta are mai mult de 30 de ani de traiectorie profesională, însă nu s-a căsătorit niciodată și nici nu a devenit mămică.

Ana Martin își spune povestea vieții într-o emisiune publicată în mediul online

Vedeta de telenovele a știut întotdeauna cum să-și continuie viața profesională fără niciun fel de opreliști în calea sa. A urmat zilcala lui Walt Disney “Gândește, visează, creează și îndrăznește” pentru a reuși să se ridice la cele mai înalte așteptări. Cu toate că mereu o vedem cu zâmbetul pe buze la vârsta de 78 de ani, în nenumărate rânduri a avut parte de experiențe dificile, printre care problemele cu familia.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Martín (@anamartin)

Mama sa își dorea să se căsătorească, însă tânăra Ana Martin a avut alte planuri pentru propria persoană. S-a bucurat de modă, de călătorii și a admirat pe fiecare persoană care și-a dorit să-și îndeplinească pasiunile. Fanii o văd ca pe o persoană extrem de responsabilă, care s-a concentrat în repetate rânduri pe muncă.

Citește și:

“Am 60 de ani de când lucrez, lucrez, lucrez. Niciodată nu m-am oprit din muncă, din a face telenovele, fototelenovele și radiotelenovele. Când existau radiotelenovelele și fototelenovele, acum nu mai există.”, a punctat vedeta. Pe lângă telenovele, s-a dedicat și artei teatrale, dar a jucat și în lungmetraje. Spune că abia când a împlinit 60 de ani a decis să este momentul să se odihnească.

“Acum 60 de ani am avut parte de regizori mari, de actori mari care m-au sprijinit. Atunci, marea mea pasiune este cariera mea.”, a spus vedeta. A publicat două filmulețe în mediul online, acolo unde vorbește despre traseul dificil pe care a fost nevoită să-l parcurgă pentru a ajunge o actriță celebră.

“Sufletul meu îmi spunea mereu altceva. Copilăria mea nu a fost simplă. Am înfruntat multe dificultăți și într-o formă sau alta acele experiențe m-au făcut să iau decizii diferite.”, a spus vedeta.

Ana Martin, actrița care nu s-a căsătorit niciodată

Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea își arată propria sinceritate și cum a văzut lumea încă de la început.

Citește și:

“Azi vreau să împart cu voi o istorie foarte personală ce a modelat persoana care sunt astăzi și deciziile pe care le-am luat de-a lungul vieții. De mică, am simțit mereu o pasiune profundă pentru artă și actorie. Cu toate astea, drumul meu n-a fost ușor sau n-a fost ceea ce își dorea mama mea.”, a povestit vedeta. Spune că nu a depins niciodată de un bărbat, iar atunci când a fost nevoită să iasă în oraș, a plătit pentru orice fel de cheltuială.

“Nu am depins niciodată de un bărbat, am ieșit cu toți, dar mereu mi-am plătit lucrurile. Mereu am muncit și m-am întreținut singură.”, a dezvăluit vedeta, celebră și pentru rolul din Rubi.

În articolul

Ana Martín își spune povestea vieții într-o emisiune publicată în mediul online. De ce s-a îndepărtat de mama sa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp