Happy People
Anahí, situație incredibilă într-un club. Nu a fost lăsată să cânte „Sálvame”. Nimeni nu i-a dat microfonul deși a vrut să facă spectacol

Publicat pe 13.01.2023 la 20:34. Actualizat pe 13.01.2023 la 20:39

Actrița Anahí, cunoscută pentru rolul ei din serialul "Rebelde" ca Mia Colucci, a avut o experiență neplăcută recent într-un club.

Anahi

Getty

Anahí se bucura de reuniunea trupei RBD și turneul mondial "Soy Rebelde", împreună cu colegii săi Maite Perroni, Christian Chávez și Christopher Uckermann, însă membrii clubului nu i-au acordat oportunitatea de a cânta melodia "Sálvame", interpretată de ea. Nu se știe motivul pentru care a fost tratată astfel, însă Anahí este încă iubită de mulți fani, în special în Mexic.

Una dintre cele mai îndrăgite personalități ale serialului este actrița Anahí, care a jucat în serialul pentru „Rebelde”, unde a interpretat-o ​​pe Mia Colucci. Ei bine, în ciuda notorietății sale, ea s-a confruntat cu o situație neașteptată prezentă fiind într-un club.

Anahí nu a fost lăsată să-și cânte propria melodie într-un club

În ultimele zile, femeia în vârstă de 39 de ani s-a bucurat de revenirea trupei 'RBD' în diferite orașe din lume cu turneul 'Soy Rebelde World', care i-a reunit pe restul membrilor precum Maite Perroni, Christian Chávez și Christopher Uckermann.

Singurul care a decis să nu se alăture acestui proiect a fost Poncho Herrera, care a declarat că a luat decizia pe baza unor proiecte personale separate pe care vrea să le realizeze. De curând, Anahí a fost văzută într-o discotecă din țara natală, bucurându-se de un moment de relaxare.

Ceea ce a atras atenția participanților este că DJ-ul a cântat piesa „Sálvame”, care este interpretată de ea. Auzind-o, publicația analrcn.com, notează că artista a vrut să o cânte, dar niciunul dintre membrii clubului nu i-a dat un microfon pentru a face spectacol.

Chipul dezamăgirii nu putea fi ascuns. Nu se știe care a fost motivul „disprețului” cu care a fost tratată, dar se știe că Anahí este iubită de mulți oameni, mai ales în Mexic.

Citește și:

În urmă cu câteva ore, artista a distribuit o imagine pe contul ei de Instagram când și-a interpretat personajul Mia Colucci din 'Rebelde'. S-a răspândit pe internet că primele întâlniri cu trupa pe care le vor avea vor fi în Mexic, Statele Unite și Brazilia.

View this post on Instagram

A post shared by Anahi (@anahi)

Citește și:
În articolul

Anahí, situație incredibilă într-un club. Nu a fost lăsată să cânte „Sálvame”. Nimeni nu i-a dat microfonul deși a vrut să facă spectacol

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp