Happy People
Anahí ar putea fi prima doamnă a Mexicului. Manuel Velasco își dorește să candideze la președenție în 2024

Publicat pe 22.05.2023 la 10:11. Actualizat pe 22.05.2023 la 11:30

Soțul faimoasei vedeta a declarat că își dorește să candideze la președenție în 2024. Anahi ar putea deveni astfel prima doamnă a Mexicului.

Anahí ar putea deveni prima doamnă al Mexicului, asta dacă Manuel Velasco câștigă alegerile din 2024

Profimedia Images

Cu toate că se afla într-o etapă inedită din punct de vedere profesional, Anahí a decis să facă o pauză în carieră după ce a început relația cu Manuel Velasco Coello, politicianul cu care s-a căsătorit pe 25 aprilie 2015.

Anahí ar putea fi prima doamnă a Mexicului

Nunta dintre vedeta RBD și omul politic a avut loc pe vremea când acesta era guvernator în Chiapas, motivul pentru care Anahi a devenit atunci prima doamnă a statului Mexican. Acum se poate repeta acel moment, asta pentru că Manuel Velasco și-a exprimat dorința de a candida la președenție în 2024. Astfel, actrița va ocupa locul de prima doamnă a Mexicului. În cadrul unei convenții, politicianul a fost primit de simpatizanți și militanți cu brațele deschise.

View this post on Instagram

A post shared by Anahi (@anahi)

Manuel Velasco Coello s-a născut pe 7 aprilie 1980 în Tuxtla Gutiérrez, Chiapas. Tatăl său, José Manuel Velasco Siles, a murit când acesta avea doar 7 ani, motiv pentru care a fost crescut de mama, Leticia Coello și sora Fernanda. Pasiunea sa pentru politică vine din familie, asta pentru că unchiul său, Manuel Velasco Suárez a fost guvernator în Chiapas între 1970 șo 1976.

Citește și:

În vârstă de 43 de ani, soțul faimoasei Anahi a studiat Drept în cadrul Universității Anáhuac și a intrat în lumea politică de la vârsta de 18 ani. A devenit astfel cel mai tânăr deputat local din istoria statului. După ce a ocupat mai multe scaune politice, pe 8 decembrie 2021 a fost ales guvernator Chiapas, loc pe care l-a ocupat până în 2018. În acea perioadă a cunoscut-o pe Anahi, cu care a început o relație și s-a logodit în 2013. S-au căsătorit pe 25 aprilie 2015 în Chiapas. Pe 17 ianuarie 2017 s-a născut Manuel, primul lor fiu. Pe 2 februarie 2020, a venit pe lume Emiliano, cel de-al doilea copil al familiei.

Anahi își dorește un al treilea copil? Vedeta RBD a lămurit totul

De mai bine de 10 ani, Anahi formează un cuplu cu politicianul Manuel Velasco, cel cu care s-a căsătorit în 2015 și cu care are doi copii, Manuel și Emiliano. Chiar dacă vedeta RBD este foarte rezervată în privința vieții personale, recent a dezvăluit dacă își mai dorește un copil. Printre râsete și glume în această direcție, a subliniat că familia sa e completă.

Citește și:

Interpreta melodiei “me hipnotizas” și-a anunțat prima sarcină pe 11 septembrie 2016 cu imagini emoționante în care se vedea burtica de gravidă. De atunci, Manuel a apărut în repetate rânduri pe pagina de socializare a vedetei. Doi ani mai târziu, în luna octombrie a anului 2019, vedeta și-a anunțat cea de-a doua sarcină. Emiliano a venit pe lume pe 2 februarie 2020. Cu toate că a avut o carieră extraordinară, vedeta a ales să se dedice complet creșterii copiilor.

Anahi a menționat că telenovelele sunt o amintire frumoasă, dar că nu va reveni niciodată la acea etapă. “Dos hogares” a fost ultima producție în care a jucat vedeta RBD. Ultimul episod a fost transmis pe 20 ianuarie 2012. Anahi a dezvăluit că motivul pentru care a renunțat la actorie a fost pentru a-și păstra sănătatea mentală.

În articolul

Anahí ar putea fi prima doamnă a Mexicului. Manuel Velasco își dorește să candideze la președenție în 2024

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp