Happy People
Anahi s-a dus spre scenă condusă de fiul ei. Imagini mai puțin văzute din spatele pregătirilor unui concert cu vizibilitate mondială

Publicat pe 06.10.2023 la 18:50. Actualizat pe 06.10.2023 la 20:59

Anahí, una dintre cele mai iubite vedete din lumea showbiz-ului, a împătășit cu fanii săi imagini din culisele pregătirilor pentru un concert cu vizibilitate mondială, alături de trupa RBD. Ceea ce a făcut momentul cu adevărat special a fost faptul că artista s-a dus spre scenă condusă de fiul ei.

Anahi

Gettyimages.com

Incursiunea în culisele pregătirilor pentru concert a avut loc după reuniunea spectaculoasă a trupei RBD, eveniment care a adus bucurie fanilor din întreaga lume. Fanii trupei au fost emoționați să îi vadă pe membrii RBD reunindu-se pentru un eveniment special, iar Anahí a continuat să împărtășească momente din viața ei.

Anahi, condusă pe scenă de câtre unul dintre fii săi. Imaginile care au înduioșat inimile fanilor \ VIDEO

În imagini, Anahí a fost surprinsă în timp ce se pregătea să urce pe scenă, iar alături de ea se afla fiul său, care o conducea de mână. Această imagine a fost extrem de emoționantă pentru fanii artistei, deoarece a ilustrat legătura puternică dintre Anahí și fiul ei.

View this post on Instagram

A post shared by Anahi (@anahi)

De-a lungul carierei sale impresionante, Anahí a fost mereu deschisă cu fanii săi și a împărtășit momente importante din viața sa personală.

Anahí rămâne una dintre cele mai iubite vedete ale showbiz-ului și continuă să își impresioneze fanii cu talentul său și cu momente memorabile precum acesta.

În articolul

Anahi s-a dus spre scenă condusă de fiul ei. Imagini mai puțin văzute din spatele pregătirilor unui concert cu vizibilitate mondială

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp