Happy People
Anahí va pleca în turneul RBD și Manuel Velasco se pregătește să aibă grijă de copii: “acum e rândul meu să o sprijin”

Publicat pe 30.05.2023 la 11:02. Actualizat pe 30.05.2023 la 11:37

Anahí este sprijinită de familie în vederea turneului RBD care va începe în luna august a anului 2023. Manuel Velasco i-a lăsat un mesaj emoționant în mediul online, urmat de micuțul Manu.

Anahí va pleca în turneul RBD și Manuel Velasco se pregătește să aibă grijă de copii

Profimedia Images

Politicul Manuel Velasco este conștient că vor veni perioade foarte grele în care vedeta RBD va fi departe de casă, iar el va fi singuri cu cei doi copii. Turneul se apropie cu pași rapizi și chiar dacă micuții îți vor putea vedea mama strălucind pe scenă, nu o vor putea însoți la fiecare concert.

Anahí va pleca în turneul RBD și Manuel Velasco se pregătește să aibă grijă de copii

Manuel Velasco se pregătește deja pentru a rămâne cu cei doi copii ai familiei, atunci când faimoasa Anahí va urca din nou pe scenă ca integrantă RBD. Turneul reprezintă retragerea de pe scenă a vedetei, după ce a avut deja o pauză în cariera sa. A ținut să fie alături de politician în cariera sa, dar și să-și asume în întregime rolul de mamă.

View this post on Instagram

A post shared by Anahi (@anahi)

Acum că turneul este pe punctul de a începe, Manuel Velasco i-a transmis vedetei un mesaj emoționant pe rețelele sociale. A mărturisit că în momentul în care și el a avut nevoie, soția i-a fost alături și s-a retras din viața publică. Este momentul ca Anahí să strălucească încă o dată alături de colegii săi. Pe vremea când s-a retras, s-a zvonit că omul politic ar fi împins-o spre acest gest.

Într-un interviu acordat pentru Siéntese Quién Pueda, Manuel Velasco a declarat că este pregătit să aibă grijă de copii în lipsa soției sale.

“în timp ce ea va fi în turneu, și micuții o vor însoți în câteva dintre ocazii, dar în altele eu îi voi duce la școală și o să am grijă de toate ca un tată de familie, așa cum o facem întotdeauna împreună.”, a declarat acesta. Și-a exprima de asemenea admirația pentru soția sa: “este o femeie profesionistă, foarte dedicată muncii sale, așa cum știți. Noi suntem împreună din 2012 și tot timpul în care am fost în fruntea conducerii statului Chiapas, ea a decis să-și pună pe pauză munca și să mă sprijine 100%. Acum este rândul meu să o sprijin, să iau acest rol.”

Manuel Velasco a susținut-o pe Anahí în cadrul concertului alături de Karol G

Viitorul candidat la președenția Mexicului a susținut-o pe soția sa în cel mai recent concert pe care l-a susținut alături de faimoasa Karol G.

View this post on Instagram

A post shared by Anahi (@anahi)

“Mi-a revenit acest rol anul trecut. A invitat-o o amică de-a ei, Karol G, să cânte pe Arena din Ciudad de Mexico și a fost foarte emoționant. Pentru mine a fost foarte emoționant să o văd pe scenă și să văd dragostea pe care i-au oferit-o oamenii și recunoștința pe care o are traiectoria sa și munca sa, m-a umplut de mândrie.”, a spus Manuel Velasco.

Acesta a continuat să susțină că o va sprijini în toate proiectele profesionale pe care le va realiza de acum înainte: “eu sunt cel mai mare fan al soției mele, o admir mult. Este o femeie care contra orice, de la vârsta de 2 ani, și-a construit propriul drum. Este dedicată și ea are tot sprijinul meu pentru toate proiectele profesionale.”

În articolul

Anahí va pleca în turneul RBD și Manuel Velasco se pregătește să aibă grijă de copii: “acum e rândul meu să o sprijin”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp