Happy People
Anahi vorbește despre anorexie. Afecțiunea pe care a învins-o cu greu

Publicat pe 26.03.2021 la 15:03. Actualizat pe 26.03.2021 la 15:11

Anahi a făcut parte dintr-unul din cele mai de succes grupuri muzicale mexicane, RBD, și din cea mai populară telenovelă pentru adolescenți. Ea s-a făcut iubită încă de la primele apariții pe ecrane și continuă să fie idolul a multor persoane. De curând, frumoasa actriță a rupt tăcerea și a vorbit despre partea mai puțin roz din viața sa.

Anahi performând la gala Univision's Premios Juventud 2015

Getty Images

Viața lui Anahi a fost plină de momente bune și rele, ca viața fiecărui om de altfel. Cu toate acestea, actrița a știui să-și croiască drumul potrivit și să iasă victorioasă mereu. În ciuda acestui lucru, Anahi a trecut prin momente greu de imaginat, în care a fost nevoită să se lupte cu anorexie nervoasă, o tulburare de alimentație pe care a depășit-o cu greu. Afecțiunea a venit ca un răspuns la toate comentariile negative de-a lungul pe care le-a primt din partea unui producător Televisa, conform cărora Anahi era „prea grasă” pentru industrie, potrivit Hola.

Trauma cu care s-a confruntat Anahi

Printr-un videoclip pe care l-a împărtășit pe rețelele de socializare, fosta membră RBD a vorbit despre perioada în care presa a atacat-o pe baza condiției sale.

View this post on Instagram

A post shared by Anahi (@anahi)

O scurtă istorie a motivului pentru care Televisa nu o merită pe Anahi. Cea mai bună decizia pe care aceasta a făcut-o, a fost să părăsească această companie, un mesaj transmis de unul dintre fanii actriței.

În 2008, artista a colaborat cu Televisa, în ale cărei programe a apărut ani de zile, pentru a lansa „Dacă pot, și tu”, o campanie dedicată adolescenților care suferă de tulburări de alimentație. În ciuda acestui fapt, Anahí a decis să părăsească casa de televiziune din cauza hărțuirii continue pe care ea însăși a suferit-o pe propria piele.

Ca răspuns la această experiență, Anahí a exprimat cum se simte de fiecare dată când își amintește acea etapă întunecată: „Ceea ce mă bucură este că, în aceste vremuri, lucrurile s-au schimbat foarte mult. Și asta pentru că tot mai multe femei se îngrijesc și se unesc. Nu mai este atât de ușor să se întâmple așa ceva ", a spus vedeta.

Christian Chavez, fost coleg de scenă și bun prieten al lui Anahi, a reacționat la videoul vedei și a susținut-o cum a știut aceasta mai bine.

„Acest videoclip îmi rupe sufletul. Astăzi se numește violență împotriva femeilor. Sper ca cei implicați să vadă cât de mult au făcut rău cu cuvintele lor și să aibă umilința de a-și cere scuze, astfel încât să nu mai trăiască așa ceva femeie ”, a scris actorul și cântărețul.

Citește și:
În articolul

Anahi vorbește despre anorexie. Afecțiunea pe care a învins-o cu greu

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp