Happy People
Angélica Rivera și Guero Castro, în familie de sărbători. Deși s-au despărțit, cei doi au fost alături de copii în perioada Crăciunului

Publicat pe 27.12.2021 la 16:10. Actualizat pe 28.12.2021 la 14:28

Angélica Rivera și Güero Castro au împreună trei fete, însă au divorțat în 2008. Anul acesta, cei doi au decis să-și petreacă sărbătorile împreună, în familie.

Angélica Rivera la Vatican. 14 martie 2018

Profimedia Images

După ce a luat decizia de a renunța la titlul de “Prima Doamnă a Mexicului”, Angélica Rivera a dispărut din lumina reflectoarelor și s-a dedicat complet familiei. Cea mai recentă fotografie din online o arată pe “Gaviota” alături de cele trei fiice, dar și de fostul soț, Alberto El Guero Castro.

Deși au divorțat în 2008, cei doi au menținut o relație frumoasă de prietenie și le-au fost întotdeauna alături fiicelor sale. Împreună s-au fotografiat lângă bradul de Crăciun, îmbrăcați în pijamale tematice.

Angélica Rivera și Güero Castro, în familie de sărbători

Angélica Rivera și Güero Castro le-au oferit fanilor o imagine idilică de Crăciun. Cei cinci membri ai familiei se iubesc cu adevărat, în ciuda faptului că părinții au divorțat acum multă vreme. Pe contul de socializare al Sofiei Castro, apare fotografia familiei. Angelica Rivera se lasă și de această dată într-o ipostază intimă, în sânul celor dragi.

Sofia, Fernanda și Regina s-au îmbrăcat cu același model de pijama, pe când părinții au fost cei care au purtat modele identice. În dreptul postării, Sofia a lăsat un mesaj emoționant, dat fiind faptul că a fost una dintre cele mai dragi sărbători de până acum: „Crăciun fericit din partea familiei noastre către familia voastră. Să aveți parte de tot ce este mai bun, să vă însoțească pretutindeni și să rămână mereu lângă voi. Vă doresc multă iubire, multă fericire și multă sănătate. Toată dragostea mea pentru totdeauna.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Castro (@sofia_96castro)

Aceasta este una din miile de încercări pentru a face o fotografie reușită. Nu suntem o familie convențională, dar suntem mai uniți ca niciodată.”

Postarea urcată în mediul online de către fiica cea mare a vedetei a strâns peste 60 de mii de aprecieri și tot mai multe comentarii. “Vă iubesc”, “Crăciun fericit, familie dragă”, “Această fotografie mi-a făcut seara mai frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Viața actriței Angelica Rivera, departe de lumina reflectoarelor

După o perioadă destul de lungă în lumina reflectoarelor și după ce a decis să pună punct titulaturii de Prima Doamnă, Angelica Rivera și-a luat un timp pentru a fi alături de cei dragi. Vedeta a mai apărut în online doar datorită conturilor de socializare ale fiicelor.

Cu toate acestea, Angelica Rivera nu a pierdut oportunitatea de a fi în centrul evenimentelor, atunci când a fost nevoie. Astfel, atunci când fiica Sofia a participat în cadrul concursului Mira Quien Baila, actrița a fost alături de ea pentru a o susține. De asemenea, vedeta nu lipsește din fotografiile fiicelor sale, indiferent unde s-ar afla și este alături de ele în momentele grele.

Așa s-a întâmplat și cu Fernanda, una dintre fetele actriței, care s-a îmbolnăvit de COVID-19, însă nu a putut fi alături de mama sa. Angelica Rivera a lăsat în acea perioadă un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram: “Blu. Vreau să treacă mai repede zilele pentru a te îmbrățișa. Fă-te bine repede. Te iubesc.”

Mesajul a fost distribuit de tânără, aceasta scriind ca răspund: “Te iubesc mama”. Sofia Castro are peste 1 million de fani în online și este mândră că e fiica actriței Angelica Rivera.

În articolul

Angélica Rivera și Guero Castro, în familie de sărbători. Deși s-au despărțit, cei doi au fost alături de copii în perioada Crăciunului

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp