Happy People
Angelique Boyer și absența de pe rețelele sociale. Care este motivul pentru care fanii nu au mai văzut poze cu actrița

Publicat pe 03.12.2021 la 20:14. Actualizat pe 03.12.2021 la 20:36

Angelique Boyer, una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele, a vorbit despre motivul absenței din online. Actrița a lipsit în ultima vreme de pe rețelele de socializare, însă a avut și un motiv foarte important. Care este acesta.

Angelique Boyer pe covorul roșu în New York

Getty Images

După o bună perioadă de timp în care Angelique Boyer a fost mai mereu prezentă pe conturile de socializare alături de iubitul ei, Sebastian Rulli, se pare că de data aceasta fanii au avut o surpriză.

În ultima vreme, actrița nu a mai postat fotografii și filmulețe pe conturile de socializare, iar internauții și-au pus serioase întrebări.

Cu toate acestea, Angelique Boyer a venit imediat cu răspunsul și i-a liniștit pe toți.

Angelique Boyer lipsește de pe rețelele sociale

Angelique Boyer nu a mai postat atât de des fotografii și filmulețe pe contul personal de Instagram, iar fanii s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ea. Actrița a dezvăluit că a vrut să fie alături de familie, în Franța, și din această cauză nu a mai avut timp.

Cu mai mult de 13 milioane de fani pe Instagram, Angelique Boyer a fost surprinsă alături de nepoțel într-una din rarele poze pe care le-a postat în ultima vreme.

View this post on Instagram

A post shared by Angelique Boyer (@angeliqueboyer)

“Ce călătorie minunată! Văd aceste poze și aș vrea să exprim tot ceea ce am simțit în acele momente. M-am deconectat de rețelele sociale, de telefon și m-am bucurat de prezent, de locuri, de oameni. Să-mi văd fratele și familia lui, cu toții atât de mari, mi s-a împlinit un vis. Cu fiecare călătorie sunt tot mai mari, mai apropiați de mine. Acești mici drăguți sunt nepoții mei, Morgan, 5 ani și Chloe, 2 ani. Vă mulțumesc pentru această călătorie. Să te văd în propriul tău restaurant, să faci afaceri cu cel mai bun prieten al tău, să-mi văd toată familia unită, este o mare satisfacție, sunt mândră de fratele meu.”

Îmi doresc să împărtășesc lucruri frumoase din vieți voastre. Distanța uneori ne face să ne bucurăm de atât de multe lucruri.

Deși mi-e dor de voi foarte mult. Să fiu mătușă mă face să fiu foarte fericită. Vă iubesc.”, a scris Angelique Boyer pe contul personal de Instagram.

Angelique Boyer și absența de pe rețelele de socializare

Postarea vedetei nu a rămas fără răspuns, așa că peste o mie de oameni i-au comentat în dreptul acesteia. De asemenea, peste 500 de internauți i-au apreciat fotografiile alături de familie.

Acum ceva timp, Angelique Boyer a decis să își facă o schimbare de look. Angelique Boyer, una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele și partenera lui Sebastian Rulli, a decis că este momentul să facă o schimbare de look. Aceasta și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului cu părul blond și lung, însă de data aceasta s-a vopsit.

Datorită rolului pe care îl interpretează îl telenovela “Vencer el Pasado”, iubita lui Sebastian Rulli s-a tuns și s-a vopsit, astfel că fanii au recunoscut-o cu greu. Cu toate acestea, cei mai mulți au declarat că acest look o întinerește pe celebra actriță.

Pe pagina personală de Instagram, Angelique Boyer și-a surprins fanii cu noua schimbare de look și cu îndrăzneala cu care a abordat o nouă culoare a părului. Internauții nu au rămas fără răspuns, așa că cei peste 13 milioane de fani de pretutindeni au decis să-și spună părerea.

În articolul

Angelique Boyer și absența de pe rețelele sociale. Care este motivul pentru care fanii nu au mai văzut poze cu actrița

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp