Happy People
Aras Bulut Iynemli s-a îmbolnăvit pe platourile de filmare. Care este starea de sănătate actuală a protagonistului din Legea familiei

Publicat pe 17.10.2024 la 13:40. Actualizat pe 17.10.2024 la 14:00

Aras Bulut Iynemli s-a îmbolnăvit în timp ce se afla pe platourile de filmare al noului serial în care joacă rolul de protagonist. Ce s-a întâmplat ulterior.

Aras Bulut Iynemli s-a îmbolnăvit pe platourile de filmare

Instagram

Este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual. A jucat un rol impresionant în serialul Legea familiei, producție care a fost difuzată și pe Happy Channel. Ulterior au urmat multe alte personaje care le-au ajuns la inimă fanilor de pretutindeni.

Aras Bulut Iynemli s-a îmbolnăvit pe platourile de filmare

În prezent, acesta este implicat în cadrul seriei Deha, un serial care este așteptat de fanii săi. Printre producțiile în care a jucat de-a lungul timpului se numără Çukur, İçerde, Muhteşem Yüzyıl, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Maral: My Most Beautiful Story, Miracle in Cell No. 7, arată ekonomim.com. După o perioadă de odihnă, a revenit pe platourile de filmare și s-a dedicat ca de fiecare dată noului proiect profesional.

View this post on Instagram

A post shared by Aras Bulut İynemli (@iynemliarasbulut)

În prezent joacă rolul principal în seria Deha. În timp ce se afla pe platourile de filmare i s-a făcut rău și a acuzat vomă și greață. Astfel, filmările au fost suspendate, iar actorul a fost nevoit să plece acasă. În prezent nu se cunosc alte informații despre starea sa de sănătate.

Are peste 10 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt chiar de pe platourile de filmare ale noii serii în care joacă rolul de protagonist.

Citește și:

“El este actorul țării noastre”, “Cel mai bun actor de până acum”, “Cum reușești să joci atât de bine?”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online. Este unul dintre cei mai bine plătiți actori din țara sa, fiind implicat în proiecte de succes de-a lungul timpului. Serialul Deha îi aduce aproape de telespectatori pe Aras Bulut Iynemli și Taner Olmez. Premiera a avut loc pe 22 septembrie. Serialul se concentrează pe lupta a doi frați, unul bun și unul rău.

Detalii despre serialul Deha cu Aras Bulut Iynemli în rol principal

Serialul îl are în prim plan pe actorul din Legea familiei, dar și frecvent menționatul Taner Olmez. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Uğur Polat , Onur Saylak , Melis Sezen , Ahsen Eroğlu , Seda Akman , Zuhal Gencer , Taner Rumeli , Emel Göksu , Cenk Kangöz , Oğulcan Arman Uslu , Umutcan Ütebay , Çağrı Atakan , Eylül Ersöz , Ali Berge și Çağan Efe Ak.

În ceea ce-l privește pe Aras Bulut Iynemli, acesta a reușit să strângă o adevărată armată de fani datorită rolului din Legea familiei. Se știe faptul că actorul este absolvent al unei facultăți tehnice.

Citește și:

Înainte de a porni pe platourile de filmare și a deveni celebru, și-a dorit să devină inginer. Astfel și-a schimbat complet cariera și s-a dedicat showbizului. A lucrat ca salvamar înainte de a deveni un actor de succes.

În plan personal a format un cuplu cu Bige Onal, faimoasa din Dragostea plutește în aer. Cu toate acestea, după o relație de 7 ani, cei doi s-au despărțit în urma unei încercări de a rămâne totuși împreună mai multă vreme.

În articolul

Aras Bulut Iynemli s-a îmbolnăvit pe platourile de filmare. Care este starea de sănătate actuală a protagonistului din Legea familiei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp