Happy People
Asemănarea izbitoare dintre Ozge Yagiz și sora acesteia. Imaginea care a surprins internetul

Publicat pe 22.04.2021 la 10:17. Actualizat pe 22.04.2021 la 16:47

Ozge Yagiz este o tânără actriță de origine turcă, care a cunoscut faima internațională prin intermediul serialului turcesc „Jurământul”. Actrița a devenit rapid îndrăgită de publicul român prin frumusețea ei și talentul de a da viața și culoare lui Reyhan.

Ozge Yagiz în rolul lui Reyhan în serialul turcesc Jurământul

TV Happy

Serialul „Jurământul” poate fi urmărit de luni până miercuri de la ora 20:00, pe Happy Channel!

Özge Yagiz (Reyhan din “Jurământul”) s-a născut pe 26 septembrie 1997, în Istanbul, Turcia. Ea e absolventa Universității Başkent unde a studiat științele comunicării. După ce și-a descoperit dragostea pentru actorie, Özge a studiat a la No10Studios.

Astfel, în 2017, ea și-a început cariera de actriță. Özge a devenit faimoasă pentru rolurile din "Adını Sen Koy" și “Jurământul”(Yemin). La cei 23 de ani ai săi, averea netă estimată este de 2 milioane de dolari. Deși actrița are doar 23 de ani și este abia la începutul carierei, aceasta se bucură de o celebritate cum multe vedete și-ar dori.

Özge și-a câștigat deja un nume, motiv pentru care a fost aleasă pentru o nouă producție turcească, unde va interpreta unul dintre rolurile principale. Noul serial, al cărui debut a fost anul acesta, se numește „Sol Yanım”. Serialul a atras deja foarte multă atenție asupra sa prin intermediul poveștii pline de intrigi, dragoste și secrete bine ascunse. Frumoasa Özge Yağız interpretează rolul lui Serra, unul dintre principalele personaje, o menajară care lucrează într-un hotel de lux pentru a-și susține mama.

Asemănarea dintre Ozge Yagiz și sora acesteia

De curând frumoasa actriță în vârstă de 23 de ani a distribuit o fotografie din 2019 cu sora ei, Ezgi Aktürk. Fotografia a trezit în Ozge un val de melancolie și fericire, fiind de pe vremea în care sora acesteia era însărcinată cu nepoțelul vedetei, Emir. Motiv pentru care actrița din Jurământul a simțit nevoie să împărtășească pe rețelele sale de socializare unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa.

View this post on Instagram

A post shared by Özge Yağız (@ozgeyagizz)

De asemenea, prin intermediul imaginii emoționante de pe contul de Instagram, Ozge i-a urat “La mulți ani” surorii sale, pe care o iubește necondiționat. Actrița a atașat și un mesaj sincer postării sale: Din 24 octombrie 2019, frumoasa mama, cea mai dulce soră Ezgi. “La mulți ani și îți mulțumesc că ești necondiționat lângă mine, te iubesc!”

View this post on Instagram

A post shared by Özge Yağız (@ozgeyagizz)

Ceea ce i-a surprins pe fanii actriței, pe lângă mesajul emoționant, a fost asemănarea izbitoare dintre Ozge și Ezgi. Cele două arată seamănă ca două picături de apă, mulți dintre fanii actriței afirmând că sora sa este versiunea mai în vârstă a lui Ozge. Ozge Yagiz este de-a dreptul fermecată de Emir, băiețelul lui Ezgi și al lui Sinan Aktürk.

Citește și:
În articolul

Asemănarea izbitoare dintre Ozge Yagiz și sora acesteia. Imaginea care a surprins internetul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp