Happy People
Au apărut noi dezvăluiri în cazul fratelui actorului Aras Bulut İynemli. Acesta este acuzat de agresiune și consum de substanțe interzise

Publicat pe 09.02.2024 la 18:22. Actualizat pe 09.02.2024 la 18:36

Fratele lui Aras Bulut İynemli a ajuns pe mâna poliției după ce a fost denunțat de propria soție de agresiune și trafic de droguri.

Aras Bulut İynemli

Instagram

Ancheta inițiată în urma plângerii făcute de soția lui Orçun İynemli, Eda İynemli, a fost finalizată. Eda a decis să retragă plângerea pentru agresiunea de care l-a acuzat pe Orçun İynemli, care a fost eliberat cu măsuri restrictive de către un judecător căruia i s-a cerut arestarea. Cu toate acestea, procuratura a deschis un dosar public împotriva actorului pentru acuzația de "vătămare simplă", cu o pedeapsă maximă de un an de închisoare. Ancheta privind consumul de droguri a actorului continuă.

Eda İynemli, soția lui Orçun İynemli, care este și ea actriță, a depus o plângere penală în care a pretins că a fost agresată de soțul ei. Incidentul, dezvăluit de GÜNAYDIN, s-a petrecut pe 22 octombrie 2023, la locuința cuplului din districtul Beșiktaș. Cei doi au început să se certe după ce au consumat alcool, iar disputa a escaladat, culminând cu presupusa agresiune a lui Orçun asupra soției sale, Eda.

În urma plângerii depuse de Eda İynemli, poliția a descoperit 50 de grame de droguri în urma unei percheziții la domiciliul cuplului

Detalii ulterioare au dezvăluit că Orçun İynemli a recunoscut că a cumpărat substanțele narcotice pentru suma de 2000 de lire și că plantația sa de droguri încă nu era matură.

În declarația sa, Orçun İynemli a afirmat că a consumat drogurile în discuție, dar că nu a avut intenția să le vândă, ci le-a achiziționat pentru consum personal, pentru ultima dată.

Eda İynemli și-a revizuit declarația sa, afirmând că, de fapt, a susținut că soțul ei ar fi vândut droguri din furie, datorită agresiunii suferite, deși acest lucru nu era adevărat. Ea a adăugat că soțul ei intenționează să renunțe la consumul de droguri și să urmeze un tratament psihiatric.

Procuratura a finalizat ancheta privind incidentul de agresiune, stabilind că Orçun İynemli a lovit-o pe Eda în timpul unei dispute, provocându-i leziuni ușoare. El va fi judecat pentru "vătămare simplă" și va apărea în fața Tribunalului Penal de Primă Instanță din Istanbul în zilele următoare. Ancheta privind consumul de droguri a actorului este în curs, potrivit sabah.com.

În articolul

Au apărut noi dezvăluiri în cazul fratelui actorului Aras Bulut İynemli. Acesta este acuzat de agresiune și consum de substanțe interzise

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp