Happy People
Barbara Mori, detalii inedite despre copilăria ei. Protagonista din “Rubi” a crescut fără mamă

Publicat pe 01.12.2021 la 10:42. Actualizat pe 01.12.2021 la 11:27

Barbara Mori, cea care a interpretat-o pe frumoasa “Rubi” în telenovela cu același nume, a făcut recent câteva dezvăluiri despre copilăria și viața ei. Mulți nu știau toate greutățile prin care actrița a trebuit să treacă de-a lungul timpului.

Barbara Mori în timpul Festivalului de Film din San Sebastian

Getty Images

Este cunoscută ca o artistă completă, una dintre cele mai frumoase vedete din telenovele, dar și ca protagonista din “Rubi”, producția care a făcut furori în 2004. Dar înainte de a-și găsi un loc în această industrie, Barbara Mori a trecut prin greutăți pe care nu mulți le-ar depăși cu ușurință.

Vedeta a vrut ca lumea să o cunoască și altfel, așa că a decis să spună tot adevărul despre copilăria și viața ei, dinainte să devină un star.

Detaliile i-au surprins pe fani și au realizat că Barbara Mori este o femeie puternică și pregătită să înfrunte orice.

Barbara Mori, detalii inedite despre copilăria ei

Într-un podcast de pe rețelele sociale, Barbara Mori a decis că este momentul ca fanii să vadă o altă față a ei. Actrița le-a arătat tuturor că în spatele unei figuri frumoae, există o persoană care a suferit enorm în copilărie și adolescență.

Barbara Mori, cea care a jucat-o pe “Rubi” în 2004, s-a născut în Montevideo, Uruguay. Când avea doar trei ani, părinții ei au luat decizia de a se despărți și împreună cu cei doi frați, Kintaró și Keny Mori au rămas în custodia tatălui.

“Am avut o copilărie dură ce m-a marcat în toate privințele. Am crescut fără mamă și cu un tată alcoolic, așa că a fost o copilărie dură, grea, îndepărtată de tot ceea ce reprezintă iubirea.”, a mărturisit actrița.

View this post on Instagram

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

De la vârsta de 12 ani a început să locuiască în Mexic și a început să lucreze. A împărțit pliante pentru a-și câștiga pâinea, dar a fost și model și dansatoare.

La 17 ani, actrița a reușit să se mute cu sora ei. Datorită locurilor de muncă pe care le-a avut din copilărie, și-a dat seama că îi place să petreacă ore în șir în fața camerelor de filmat, așa că s-a înscris la CEFAC (Centro de Estudios de Formación Actoral de TV Azteca).

Barbara Mori, protagonista din “Rubi, a crescut fără mamă

Datorită cursurilor pe care le-a urmat, prima apariție a frumoasei brunete a fost în ‘Tric-Trac’, dar s-a făcut remarcată abia în 1997 cu telenovela “Mirada de mujer”, acolo unde a interpretat-o pe “Monica”. Un an mai târziu era deja protagonistă în “Azul tequila”.

Barbara Mori a ajuns ulterior să fie căutată pentru cele mai bune producții care erau televizate la acea vreme. A jucat în ‘Me muero por ti’ (1999) și ‘Amor descarado’ (2003).

Ulterior, s-a făcut recunoscută nu doar în Mexic, ci în întreaga lume, datorită rolurilor din ‘Súbete a mi moto’ (2002) și ‘Rubí' (2004). Înainte de a întâlnit succesul internațional, Barbara Mori și-a dat seama că tot ceea ce face este pentru a scăpa de suferințele pe care le-a îndurat în copilărie.

“Dacă mă întorc în timp, îmi dau seama că acea femeie care a grăbit pasul a vrut doar să scape de violența în care a trăit atâția ani, dar voiam doar să muncesc fiindcă eram foarte supărată.”, a dezvăluit.

În 2004, Barbara Mori a surprins audiența, dar și producătorii, atunci când a ajuns să joace rolul principal în telenovela “Rubi” alături de Eduardo Santamarina, Jacqueline Bracamontes și Sebastián Rulli.

“Când am jucat-o pe Rubi eram în cel mai înalt punct al carierei mele, atunci aveam tot ceea ce societatea spune că îți trebuie pentru a fi fericit: faimă, bani și aprecieri din partea tuturor. Adevărul e că am suferit mult în copilărie și am muncit mult ca să-mi revin.”, a spus Barbara Mori.

În articolul

Barbara Mori, detalii inedite despre copilăria ei. Protagonista din “Rubi” a crescut fără mamă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp