Happy People
Bergüzar Korel și Bige Önal apar împreună într-un film. Vezi despre ce este vorba

Publicat pe 26.09.2024 la 11:22. Actualizat pe 26.09.2024 la 12:11

Bergüzar Korel și Bige Önal fac echipă într-o nouă producție turcească. Află despre ce este vorba și unde vor putea fi urmărite cele două actrițe din Turcia.

Bergüzar Korel și Bige Önal apar împreună într-un film

Instagram

Urmează un alt eveniment care îi va aduce pe actorii Turciei pe covorul roșu. Este vorba despre Adana Golden Boll Film Festival. În cadrul festivalului, actrițele Bergüzar Korel și Bige Önal vor putea fi urmărite într-un film mult așteptat. Este vorba despre On Saniye, un thriller captivant ce le aduce pe vedete în rolurile principale.

Bergüzar Korel și Bige Önal apar împreună într-un film

Premiera internațională va avea loc în cadrul Tokyo Film Festival, ediția cu numărul 37. Filmările au avut loc la Private Fener Greek High School, iar imaginile așteaptă să îi captiveze pe telespectatori încă de la început. De asemenea, producția este așteptată și în cinematografele din Turcia, arată ntv.com.tr. Povestea urmărește lupta a două personaje extrem de complexe în lupta lor pentru superioritate.

View this post on Instagram

A post shared by Sky Films (@skyfilmglobal)

În ceea ce o privește pe faimoasa Bergüzar Korel, aceasta și-a petrecut o bună perioadă de timp în sânul familiei, asta pentru că a ținut să-și îngrijească copiii înainte de a se întoarce pe platourile de filmare. Vedeta are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

Cele mai recente dintre acestea sunt realizate pe platourile de filmare. Recent actrița și-a schimbat cu totul coafura. A renunțat la părul scurt și blond și s-a reîntors la culoarea naturală. Protagonista din 1001 de nopți a declarat într-un interviu că merit toate câștigurile din filmele și serialele în care s-a implicat, asta pentru că este o persoană care muncește foarte mult.

Citește și:

Născută în 1982 în Istanbul, aceasta s-a căsătorit cu colegul de platou Halit Ergenç în 2009. Cu toate că mulți spun că s-au cunoscut pe platourile de filmare, iată că aceștia au mai avut interacțiuni profesionale și în trecut. De-a lungul timpului, pentru munca sa, aceasta a câștigat mai multe premii. A fost desemnată cea mai bună actriță în 2007 și 2013 în cadrul Golden Butterfly Awards.

Cum își alege Bige Önal rolurile în serialele turcești

Vedeta din Dragostea plutește în aer s-a aflat pe platourile de filmare încă din 2014, acolo unde a avut mai multe proiecte. A format un cuplu cu Aras Bulut İynemli după o relație de 7 ani. Bige Önal este cunoscută pentru discreția în ceea ce privește viața personală și mai ales relațiile amoroase în care se află.

Citește și:

A intrat din nou în centrul atenției pentru proiectele în care a decis să se implice. Personajul din Dragostea plutește în aer a lăsat o amprentă importantă în ultimii ani. Aceasta a strâns o întreagă armată de fani care constant îi trimit aprecieri și comentarii pe rețelele sociale.

Unele dintre ultimele sale declarații au făcut referire la modul în care își alege rolurile în serialele turcești. A subliniat că preferă să joace în producții care se difuzează pe platformele de streaming în schimbul celor de la TV, arată seriesturkish.com. Și-a petrecut anul 2022 pentru a se odihni și acest lucru i-a adus claritate în ceea ce privește deciziile sale.

“O să merg la un interviu acum, o să fie un serial TV, sper că digital. Am citit scenariul, dar nu pot să spun nimic clar.”, a spus vedeta.

În articolul

Bergüzar Korel și Bige Önal apar împreună într-un film. Vezi despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp