Happy People
Birce Akalay și İbrahim Çelikkol au fost surprinși într-un moment tandru pe covorul roșu. Cum a explicat vedeta incidentul

Publicat pe 18.01.2024 la 15:39. Actualizat pe 18.01.2024 la 20:28

Birce Akalay și İbrahim Çelikkol au devenit prieteni pe platourile de filmare, însă de-a lungul timpului s-a zvonit că ar forma un cuplu. Care este adevărul.

Birce Akalay și İbrahim Çelikkol au fost surprinși într-un moment tandru pe covorul roșu

Instagram

Birce Akalay și İbrahim Çelikkol s-au cunoscut pe platourile de filmare și de atunci au devenit cei mai buni prieteni. Mulți consideră că relația lor ar trebui să depășească această barieră și să se transforme într-una de iubire.

Birce Akalay și Ibrahim Celikkol au fost surprinși într-un moment tandru pe covorul roșu

Cei doi faimoși actori petrec tot mai mul timp împreună. O cină organizată alături de colegii de platou cu ocazia seriei Bird Flight ( cea care a fost difuzată pe una dintre platformele de streaming) i-a adus din nou alături. Miray Daner este o altă celebritate care face parte din distribuție. Încă o dată, Birce Akalay și Ibrahim Celikkol au fost comparați și supuși unui test de compatibilitate. De asemenea, iubitul actor a fost surprins când i-a sărutat umărul prietenei sale.

Birce Akalay a fost cea care a adus în discuție ce s-a întâmplat în realitate cu următoarele declarații.

View this post on Instagram

A post shared by İbrahim Çelikkol (@ibrahimcelikkol41)

“Cât de ciudat, așa suntem noi, așa este natura noastră. Tu nu ți-ai contacta prietenul? Ceea ce avem noi este o frăție.”, a spus vedeta. Birce Akalay, care joacă în serialul Kuș Flight, a primit nenumărate comentarii pozitive datorită rolului Lale Kiran. A reușit să atragă atenția cu transformarea sa. În vârstă de 39 de ani are peste 3 milioane de fani pe contul personal de instagram, acolo unde publică cele mai multe dintre imagini. Ca orice altă vedetă din Turcia, a fost comparată cu ceea ce arăta la începutul carierei sale și ceea ce prezintă în prezent.

De partea sa, Ibrahim Celikkol are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe. Printre acestea se numără și cele alături de partenera sa de viață. Cu toate acestea, nu i-a dezvăluit identitatea acesteia.

Cine este Birce Akalay, actrița din Turcia

Născută pe 19 iunie 1984 în Turcia, a fost căsătorită cu Mura Unalmes între 2011 și 2012 și Cu Sarp Levendoglu între 2014 și 2017. Este o actriță recunoscută în țara sa natală. A apărut în nenumărate seriale și filme. A început să facă balet încă din copilărie, de la vârsta de 4 ani. Cu toate acestea, a fost rănită la vârsta de 16 ani.

A absolvit departamentul de teatru de la Pera Fine Arts High School în 2003. Ulterior s-a înscris la Universitatea din Istanbul, departamentul de teatru, însă a decis să renunțe la studii pentru a deveni actriță cu normă întreagă. La vârsta de 20 de ani a pierdut un loc la conservator, dar a câștigat un loc în cadrul Halic University Conservatori. Din 2020 este lector la aceeași Universitate, departamentul de teatru. Astfel, îi învață pe studenți secretele acestei arte nobile. În 2004 a concurat la Miss Turcia și a câștigat locul 3. Și-a reprezentat țara în cadrul Miss Europa. În 2007 și-a făcut debutul în televiziune cu un rol în seria Asi.

În articolul

Birce Akalay și İbrahim Çelikkol au fost surprinși într-un moment tandru pe covorul roșu. Cum a explicat vedeta incidentul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp