Happy People
Boala de care suferea partenerul actriței Sandra Bullock. Bryan Randall a murit la 56 de ani

Publicat pe 08.08.2023 la 17:14. Actualizat pe 08.08.2023 la 17:25

Bryan Randall a murit la vârsta de 56 de ani ani. Partenerul actriței Sandra Bullock suferea de o boală neuronală.

Bryan Randall și Sandra Bullock

Gettyimages.com

Luni familia lui Bryan Randall a an unțat decesul într-o declaraţie pentru publicația People.

Sandra Bullock, în vârstă de 59 de ani, l-a întâlnit pentru prima dată pe Randall, un model devenit fotograf, atunci când acesta fost invitat ca fotograf la ziua de naştere a fiului ei Louis, în ianuarie 2015.

Boala grea de care suferea partenerul de viașă al actriței Sandra Bullock

În ultimii trei ani, Randall s-a luptat în privat cu scleroza laterală amiotrofică (ALS) o boală neurodegenerativă, a declarat familia sa.

„Cu mare tristeţe împărtăşim faptul că, pe 5 august, Bryan Randall a încetat din viaţă, după o luptă de trei ani cu ALS. Bryan a ales de timpuriu să păstreze privată călătoria sa cu scleroza laterală amiotrofică, iar noi, cei care am avut grijă de el, am făcut tot ce am putut pentru a-i onora cererea. Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiţi şi asistentelor uimitoare care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-şi adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră. În acest moment, cerem intimitate pentru a jeli şi pentru a ne împăca cu imposibilitatea de a ne lua rămas bun de la Bryan”, se arată în declaraţia familiei.

Vedeta Lake House l-a adoptat pe fiul ei Louis în 2010 și pe fiica ei Laila în 2015. În timp ce Bullock și Randall au păstrat o mare parte din idila lor privată, actrița le-a oferit fanilor câteva detalii despre relația lor în noiembrie 2021, dezvăluind că Randall nu a avut nimic de-a face cu decizia ei de a-și adopta fiica. De fapt, procesul era deja în curs de desfășurare atunci când cei doi s-au întâlnit, a spus ea într-un episod al emisiunii Red Table Talk.

În articolul

Boala de care suferea partenerul actriței Sandra Bullock. Bryan Randall a murit la 56 de ani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp