Happy People
Buçe Buse Kahraman din Golden Boy – Dragoste rebelă se alătură distribuției Kurulus: Osman. Va juca alături de Burak Ozcivit

Publicat pe 13.09.2024 la 11:22. Actualizat pe 13.09.2024 la 12:31

Actrița a făcut parte din distribuția seriei Golden Boy - Dragoste rebelă și în viitor va putea fi văzută pe micile ecrane în Kurulus: Osman. Află detalii despre proiectul său profesional.

Buçe Buse Kahraman din Golden Boy – Dragoste rebelă se alătură distribuției Kurulus: Osman

Instagram

Buçe Buse Kahraman a fost una dintre actrițele care au făcut parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Serialul a avut premiera în 2022 și în prezent se află la sezonul 3. În ceea ce o privește pe vedetă, și-a asumat un nou proiect profesional. Află despre ce este vorba.

Buçe Buse Kahraman din Golden Boy – Dragoste rebelă se alătură distribuției Kurulus: Osman

Născută pe 1 aprilie 1996 în Izmir, aceasta a mai avut proiecte importante la activ, însă nu au primit aceeași recunoaștere ca și Golden Boy – Dragoste rebelă. Vorbim despre filmul Kötü Çocuk din 2017, acolo unde a jucat împreună cu Afra Saraçoglu și Tolga Saritas. De asemenea, rolul din Yasak Elma a adus-o pe același platou de filmare împreună cu Eda Ece și Șevval Sam.

View this post on Instagram

A post shared by Buçe Buse Kahraman (@bucekahraman)

A creat o relație frumoasă de prietenie împreună cu colegii din Golden Boy – Dragoste rebelă, însă acum se va alături proiectului Kurulus: Osman, arată raillynews.com. Burak Özçivit joacă rolul principal în legendarul serial. A ajuns deja la sezonul cu numărul 5 și fanii continuă să-l aprecieze la aceeași valoare.

Citește și:

Ca și în sezoanele trecute, acum vorbim despre aceleași surprize neașteptate. Buçe Buse Kahraman va fi “Livya” în serialul mult așteptat de către fani. Va aduce un suflu nou pentru telespectatorii care au urmărit povestea cu sufletul la gură până acum. Aceasta are 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată într-o ținută all-black.

“Ce frumoasă ești”, “Meriți toată fericirea din lume”, “Nu cred că vei aduce frumusețea asta în Kurulus: Osman”, „Ești foarte frumoasă, drăguța mea”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Kurulus: Osman a avut premiera pe 20 noiembrie 2019 în Turcia și este un serial istoric, de aventură și acțiune.

Detalii despre participarea faimoasei Buçe Buse Kahraman în cadrul seriei Golden Boy – Dragoste rebelă

A interpretat rolul Pelin în povestea de succes. A fost iubita lui Ferit ( Mert Ramazan Demir. Știind că acesta se întâlnește și cu alte femei, nu a avut niciodată curajul de a-i spune. Buçe Buse Kahraman a interpretat unul dintre personajele cheie din Golden Boy – Dragoste rebelă, sezonul 1.

Citește și:

Acesta a încercat să distrugă relația dintre Ferit și Seyran, însă fără succes până la urmă. Din această cauză, actrița a fost intensă judecată în mediul online. La cei 28 de ani, actrița se bucură de succes internațional și de o relație pe care nu o prezintă intens publicului larg. Toată lumea știe faptul că formează un cuplu, însă detalii rămân doar pentru îndrăgostiți.

“În sfârșit nu trebuie să vă mai îngrijorați pentru Seyran și Ferit”, „Vă potriviți”, „Buse este o fată foarte elegantă și frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Buçe Buse Kahraman a dovedit că este și un model desăvârșit. Colaborările cu diferite branduri celebre și expuse pe contul personal de instagram i-au adus șansa de a fi văzută într-o altă lumină și pusă în situații diferite față de ceea ce ea a oferit pe micile ecrane.

În articolul

Buçe Buse Kahraman din Golden Boy – Dragoste rebelă se alătură distribuției Kurulus: Osman. Va juca alături de Burak Ozcivit

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp