Happy People
Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer” și-a pierdut mama în urma cutremurelor din Turcia. Actorul își continuă proiectele profesionale

Publicat pe 20.03.2023 la 16:45. Actualizat pe 20.03.2023 la 17:53

Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer” și-a pierdut mama în urma cutremurelor din Turcia. Actorul își continuă proiectele profesionale.

Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer” și-a pierdut mama în urma cutremurelor din Turcia

Happy Channel

Cutremurele din Turcia ce au avut loc la începutul lunii februarie au zguduit la propriu viețile a mii de oameni. Odată cu anunțurile făcute de autorități, actori și vedete au început să-și caute rudele sub dărâmături, la fel ca restul populației. Printre aceștia s-a numărat și actorul Çağrı Çıtanak din Dragostea plutește în aer.

Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer” și-a pierdut mama în urma cutremurelor din Turcia

Actorul Çağrı Çıtanak și-a pierdut mama în urma cutremurelor din Hatay, orașul său natal. Ulterior a postat un mesaj emoționant în mediul online, loc în care a ținut să comunice întotdeauna cu fanii săi.

View this post on Instagram

A post shared by Başak Gümülcinelioğlu Çitanak (@basakgumulcinelioglu)

“Nu am pierdut-o doar pe mama ci și fiecare pas pe care l-am făcut în Antakya până la 18 ani. Mi-am pierdut jumătate din identitate.”, a declarat actorul. Acesta a ținut să împărtășească cu internauții gândurile și sentimentele sale în ceea ce privește tragedia care a avut loc în țara sa natală.

“Încă de pe 6 februarie ne-au rămas amintiri pe care nu știam dacă le puteam mai trăi vreodată. Am pierdut-o pe mama, cea mai importantă parte din orice moment. De la amintirile primilor mei pași, până când mi-am găsit inspirația și până la prima poveste pe care am scris-o.”, a transmis Çağrı Çıtanak. Acesta și-a descris povestea de viață de la naștere până în prezent, însă a declarat că nu dorește să împărtășească nicio fotografie cu mama sa.

“Sunt Mehmet Çağrı Çıtanak. M-am născut pe 10.10.1990 în Hatay. Hatay este zona pe care voi o considerați Syria, unde credeți că trăiesc doar arabi. Hatay a îmbrățișat moștenirea lui Atatürk în anonimat, pe vremea când era o republică independentă. Vocile mamelor noastre se aud pe străzi.”, a declarat actorul. Actorul a subliniat faptul că ar putea povesti fără încetare despre viața sa din copilărie, ceea ce a și făcut ulterior în mediul online.

Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak s-au căsătorit

Actorii celebri din Dragostea plutește în aer și-au unit destinele într-o localitate din Turcia. Însoțiți de prieteni și familie, aceștia au petrecut cele mai frumoase clipe.

“Propunerea de a ne căsători a venit pe 22 august, iar nunta a avut loc pe 8 octombrie. Mi-a fost frică pentru faptul că nu avem destul de mult timp pentru pregătiri, dar totul a fost perfect. Le mulțumesc tuturor. Am vrut o nuntă romantică și ca în povești în pădure și voi ne-ați îndeplinit visul. Mulțumim tuturor.”, a scris Başak Gümülcinelioğlu pe pagina sa personală de Instagram.

Başak Gümülcinelioğlu i-a dedicate partenerului său un mesaj emoționant: “Pentru Çağrı, Singurul adevăr pe care îl văd la cei 31 de ani ai mei ești chiar tu. Nu contează ce s-a întâmplat, tu ești mereu cel care m-a făcut fericită. De aceea, am scris acest cântec pentru tine. Sunt norocoasă că viața mea va merge în paralel cu a ta. Sunt norocoasă că ești prietenul meu cel mai bun, iubitul meu, bărbatul meu.

Să fie această melodie o amintire a zilei în care ne-am căsătorit, o amintire a primului nostru dans, a iubirii noastre. Să fie o amintire pentru toți cei care călătoresc alături de cel mai bun prieten.”

În articolul

Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer” și-a pierdut mama în urma cutremurelor din Turcia. Actorul își continuă proiectele profesionale

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp