Happy People
Cât valorau bijuteriile care i-au fost furate Mădălinei Ghenea: “N-am dormit și n-am mâncat trei zile”. Ce spune vedeta despre cazul care a zguduit-o

Publicat pe 26.12.2022 la 18:27. Actualizat pe 26.12.2022 la 20:22

Acum o săptămână, Mădălina Ghenea s-a întors din Arabia Saudită pentru a participa la Gala Magnifica Awards Roma. Pe Aeroportul Fiumicino, după ce a aterizat, actriței i s-a furt valiza în care avea bunuri de valoare, inclusiv numeroase bijuterii scumpe.

Mădălina Ghenea

Getty

Pentru Corriere, Mădălina a declarat că, după părerea ei, totul a fost planificat în detaliu de anumite persoane care de mult timp încearcă să o discrediteze. „Mesaje ciudate, încercări de a-mi sabota cariera și imaginea… Mă gândeam la situații separate, dar punându-le în concordanță și cu acest furt, se bănuiește că este mereu aceeași persoană”, a transmis actrița în vârstă de 35 de ani care trăiește în Italia de mulți ani.

Presa italiană a scris că bunurile furate actriței Mădălina Ghenea ar valora aproximativ un milion de euro

De asemenea, ea a mai dezvăluit că este șocată de incidentul prin care a trecut.„N-am dormit și n-am mâncat de trei zile, sunt șocată. Nu a fost un furt, ci o operațiune planificată. Sunt prea multe lucruri ciudate care se adună”, a spus Mădălina Ghenea acum câteva zile, pe 16 decembrie.

View this post on Instagram

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Citește și:

Presa italiană a scris că bunurile furate actriței ar valora aproximativ un milion de euro. Actrița a oferit și o explicație prin care arată de ce ea crede că furtul a fost planificat în detaliu de cineva. Ea și-a schimbat planurile în decursul unei zile, deoarece trebuia să meargă inițial la Milano, nu la Roma. „Mă întorceam de la Riad, unde participasem la un eveniment al prestigioasei reviste Hia. Dar în loc să aterizez la Milano, așa cum era planificat, cu 24 de ore mai devreme mi-am schimbat planurile de a primi Premiul Magnifica la Roma.

Citește și:

Excursie la clasa business organizată de Hia, cu una dintre cele mai importante companii aeriene din lume, care includea mașina cu șofer deja rezervată la sosire. Mașina era parcată într-un teren rezervat, departe de zona taxiurilor”, a mai povestit actrița, care speră ca bunurile să-i fie recuperate, notează Libertatea.

„Am sunat la 112 și apoi m-au ajutat niște fotbaliști care erau acolo cu familiile lor. Au fost amabili. I-au spus șoferului să nu țipe la mine și m-au îndrumat la secția de poliție pentru a face un denunț. Era aproape ora închiderii și am alergat, dar de locul furtului ar trebui să existe filmări video”.

Citește și:
În articolul

Cât valorau bijuteriile care i-au fost furate Mădălinei Ghenea: “N-am dormit și n-am mâncat trei zile”. Ce spune vedeta despre cazul care a zguduit-o

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp