Happy People
Câți bani câștigă Demet Ozdemir din filme și reclame. Actriței îi intră o avere in buzunare

Publicat pe 15.10.2021 la 17:27. Actualizat pe 15.10.2021 la 18:29

Demet Ozdemir este una dintre cele mai îndrăgite și de succes actrițe de origine turcă, iar pentru asta este remunerată corespunzător. Câți bani face actrița pentru aparițiile publice și reclame.

Demet Ozdemir

TV Happy

Protagonista serialul „Vis de iubire”, a devenit rapid una dintre cele mai iubite actrițe de naționalitate turcă din întreaga lume. Motiv pentru care și-a creat o comunitate numeroasă de fani pe rețelele de socializare, mai exact 14,1 milioane de urmăritori.

Banii vin și de pe rețelel de scoializare, însă cei mai mulți sunt din aparițiile în filme și reclme.

Câti bani câștigă Demet Ozdemir pe un episod difuzat

Demet Ozdemir câștigă 100.000 de lire turcești pe episod, adică aproximativ 9.600 de euro, potrivit TV Mania. În bani românești, actrița din „Vis de iubire” și „Prizoniera destinului” încasează 47.504 de lei.

De asemena, Demet câștigă bani și din faptul că este brand ambassador la o celebră firmă de șampon. Pânăa cum, reclamele înc are a participat i-au adus 3 milioane de lire turcești, adică aproximativ 289.000 de euro. În bani românești, Demet Ozdemir a câștigat 1.430.087 de lei.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

De curând au apărut zvnuri care spun că Demet Ozdemir nu mai este într-o relație cu iubitul său, Oğuzhan Koç.

Citește și:

Carismatică, frumoasă și plină de talent, Demet și-a creat rapit o comunitate numeroasă de fani datorită puterii ei de a da culoare și amuzament rolurilor interpretate.

Citește și:

Cariera actriței este abia la început, dar în plină creștere. Motiv pentru care în prezent filmează pentru o nouă producție, intitulată “Doğduğun Ev Kaderindir” („Casa mea, destinul meu”).

În articolul

Câți bani câștigă Demet Ozdemir din filme și reclame. Actriței îi intră o avere in buzunare

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp