Happy People
Ce exerciții face Diletta Leotta cu antrenorul personal pentru a se menține în formă. Jurnalista s-a filmat în echipament sportiv și bustieră

Publicat pe 15.04.2022 la 16:48. Actualizat pe 15.04.2022 la 18:20

Diletta Leotta s-a filmat în timpul antrenamentelor în echipament sportiv. Jurnalista a arătat fanilor săi ce exerciții face pentru a se menține în formă.

Diletta Leotta

Getty

Jurnalista sportivă își ține fanii la curent cu fiecare activitate a sa. Aceștia o pot vedea atât pe terenul de fotbal, cât și în mediul online, acolo unde împărtășește fiecare mișcare pe care o face, iar comunitatea sa se bucură că poate afla cât mai multe despre viața ei.

De curând, acesta a împărtășit cu fanii de pe Instagram cum arată un antrenament de al său.

Diletta Leotta s-a filmat în timpul antrenamentelor. Cum a fost surprinsă

Diletta Leotta este fără doar și poate o femei specială, atrăgătoare, care dă foarte bine pe cameră, de pe terenul de fotbal e unde are transmisiuni live.

Cu toate că Mama Natură i-a oferit numeroase daruri, secretul unei vieți împlinite atât profesional, cât și în toate capitolele vieții ține și de voință proprie, astfel jurnalista lucrează mult cu ea însăși pentru a reuși să se dezvolte cât mai mult.

POZA

Diletta Leotta s-a filmat în sala de exerciții, lucru care i-a ajutat și pe fani să înțeleagă rutina jurnalistei. Acesta muncește din greu pentru a se menține și pentru a se dezvolta pe toate planurile.

Citește și:

Diletta Leotta este o tânără jurnalistă care a reușit să aibă până la vârsta de 30 de ani o carieră impresionantă. Acesta s-a făcut remarcată încă de când era foarte tânără și a intrat în televiziune foarte repede, impresionând cu talentul său în fața camerelor de filmat.

Citește și:
În articolul

Ce exerciții face Diletta Leotta cu antrenorul personal pentru a se menține în formă. Jurnalista s-a filmat în echipament sportiv și bustieră

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp