Happy People
Ce face Ana Bodea, actrița din serialul Lia, atunci când are pauze între filmări. Fanii s-au distrat când au văzut imaginile

Publicat pe 24.04.2023 la 13:58. Actualizat pe 24.04.2023 la 18:07

Actrița Ana Bodea și-a distrat admiratorii după ce a împărtășit câteva imagini cu momente din spatele camerelor de filmat. Ce face actrița din serialul Lia - Soția soțului meu când are pauze între filmări.

Ana Bodea (Lia)

Antena 1

Actrița Ana Bodea, cunoscută pentru rolul său din serialul de succes Lia - Soția soțului meu, a reușit să își distreze admiratorii după ce a împărtășit câteva momente din spatele camerelor de filmat. În timpul pauzelor dintre filmări, Ana a găsit timp să se odihnească și să se relaxeze.

Ana Bodea, o prezență savuroasă în mediul online

Ana Bodea este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, datorită rolului său din serialul de televiziune Lia - Soția soțului meu. Actrița a dovedit că este o prezență jovială în mediul online, împărtășind cu fanii săi diverse momente din viața sa.

Recent, Ana Bodea a surprins și mai mult admiratorii ei prin postarea unor imagini care o înfățișează în pauzele dintre filmări. În aceste momente, actrița își găsește timp să se relaxeze și să se odihnească, pentru a putea fi pregătită pentru următorul plan.

Aceste momente din spatele camerelor de filmat oferă o perspectivă mai apropiată asupra personalității sale și arată că, în ciuda programului încărcat, ea găsește întotdeauna timp să se distreze și să se relaxeze.

Ea s-a filmat în timp ce profita de puținul timp liber pe care îl are pe set pentru a se odihni, însă nu înainte de a ura tuturor o primăvară frumoasă: “Mă folosesc de faptul că încă nu am adormit pentru a vă ura tuturor o primăvară frumoasă, minunată și productivă”.

Fanii au fost extrem de încântați de postările actriței și au apreciat faptul că le oferă ocazia să o vadă în afara rolului ei din serial. Postările sale din mediul online demonstrează că Ana Bodea este o persoană autentică și că își apreciază foarte mult fanii.


În articolul

Ce face Ana Bodea, actrița din serialul Lia, atunci când are pauze între filmări. Fanii s-au distrat când au văzut imaginile

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp