Happy People
Ce își dorește fiica actriței Alicia Machado în viitorul apropiat. Dinorah Valentina a împlinit 15 ani, dar are planuri mărețe

Publicat pe 23.02.2022 la 14:36. Actualizat pe 23.02.2022 la 15:02

Fiica actriței Alicia Machado și-a dezvăluit dorința pe care o are pentru viitorul apropiat. Dinorah Valentina a împlinit 15 ani, însă are planuri mărețe.

Alicia Machado în cadrul People en Espanol

Getty Images

Alicia Machado a vorbit într-un interviu recent despre fiica sa, Dinorah Valentina, care a împlinit recent frumoasa vârstă de 15 ani. Cu toate că este încă tânără, aceasta i-a cerut mamei sale un cadou mai puțin obișnuit cu ocazia zilei sale de naștere.

Se pare că tânăra își dorește o intervenție chirurgicală de mărire a sânilor. Alicia Machado a spus totul despre conversația avută cu fiica sa și ce i-a răspuns la întrebarea adresată.

Ce și-a dorit fiica actriței Alicia Machado chiar de ziua ei

Dinorah Valentina i-a cerut mamei sale, Alicia Machado, un cadou mai puțin obișnuit, chiar cu ocazia zilei sale de naștere. Tânăra a împlinit recent 15 ani, însă nu s-a lăsat intimidată și a continuat conversația alături de cea care i-a dat viață.

Se pare că tânăra nu are o părere tocmai bună despre propria persoană, astfel că și-a rugat celebra mamă să o ajute cu o intervenție chirurgicală asupra sânilor. Alicia Machado a subliniat că într-o conversație extrem de intimă cu fiica sa, aceasta i-a cerut permisiunea de a se opera și a-și mări bustul.

View this post on Instagram

A post shared by Alicia Machado (@machadooficial)

“Am avut o conversație cu fiica mea acum câteva nopți și am fost amândouă extrem de sincere. Ea se tot plângea că e slăbuță și eu i-am explicat că este vorba de vârstă, însă ea mi-a cerut permisiunea de a-și pune implanuri mamare la vârsta de 15 ani.”, a declarat Alicia Machado. Cu toate acestea, vedeta i-a răspuns negativ fiicei sale și i-a oferit câteva sfaturi de viitor.

“I-am explicat că prima dată trebuie să se iubească pe sine și apoi, dacă cu timpul va mai dori să facă această operație, este liberă să o facă.”, a continuat vedeta, conform Tvnotas.com.mx. Alicia Machado s-a născut pe 6 decembrie 1976 și este mama unei singure fetițe pe nume Dinorah Valentina Hernandez.

Gaby Spanic și Alicia Machado, de la prietene la rivale

Cele mai noi știri care o au ca protagonistă pe Alicia Machado vin tot din lumea showbiz-ului. Se pare că vedeta a încheiat orice prietenie cu Gabriela Spanic, asta după ce amândouă au participat în cadrul unui show de televiziune.

Gabriela Spanic și Alicia Machado au uitat că între ele a existat o prietenie strânsă de-a lungul timpului și certurile iscate într-un show de televiziune le-a făcut să nu mai îngroape vreodată securea războiului. Protagonista din “La Usurpadora” a fost deranjată de faptul că Alicia Machado a “atacat-o” atât de pe ea, cât și pe fiul său Gabriel, în vârstă de 13 ani. Cu toate că “războiul” dintre Gabriela Spanic și Alicia Machado este departe de a se fi încheiat, protagonista din “La Usurpadora” este gata să-i transmită toate cele bune fostei sale prietene.

“Unor oameni ca ea trebuie să le transmiți tot binele din lume.”, a mărturisit Gabriela Spanic. Deși este acuzată de răutate, diva se descrie ca fiind o persoană “integră și educată căreia îi pasă de binele celorlalți”.

Gabriela Spanic a subliniat că niciodată nu s-a simțit atât de agresată în preajma colegilor de platou. “Cea care a fost agresată am fost eu. Am un fiu minunat pe care îl iubesc și îl respect, nu trebuia niciodată să îl aducă în discuție, dar da, am fost o femeie agresată.”, a mărturisit Gabriela Spanic.

În articolul

Ce își dorește fiica actriței Alicia Machado în viitorul apropiat. Dinorah Valentina a împlinit 15 ani, dar are planuri mărețe

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp