Happy People
Ce spune Anahí despre ideea de a deveni mămică pentru a treia oară. Fosta membră a trupei RBD a vorbit și despre întoarcerea pe micile ecrane

Publicat pe 09.05.2022 la 15:01. Actualizat pe 09.05.2022 la 15:29

Anahí a vorbit pentru prima dată despre ideea de a deveni mămică a treia oară, dar și despre planurile sale profesionale. Ce spune fosta membră RBD despre întoarcerea pe platourile de filmare.

Anahí, în cadrul celei de-a 12 ediții a Univision Premios Juventud

Getty Images

Anahí se numără printre cele mai cunoscute vedete de telenovele. De-a lungul timpului, încă de mic copil, a demonstrat că este atât o actriță de excepție, cât și o cântăreață fenomenală. Deși s-a retras din activitate acum 10 ani, fani au așteptat un semn din partea acesteia cu privire la reîntoarcerea pe micile ecrane.

Vedeta a vorbit și despre posibilitatea de a deveni mămică pentru a treia oară, însă cei care o îndrăgesc nu au primit răspunsurile așteptate.

Ce spune Anahí despre ideea de a deveni mămică pentru a treia oară

Acum mai bine de 10 ani, fosta membră a trupei RBD a început o relație de iubire cu omul politic Manuel Velasco. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au devenit la scurt timp părinții a doi băieței pe nume Manuel și Emiliano. Deși vedeta este extrem de rezervată în ceea ce privește viața sa personală, a vorbit recent despre posibilitatea de a deveni mămică pentru a treia oară.

Într-un interviu acordat lui Tony Stars, conform Univision.com, Anahi a declarat că nu-și va mai întregi familia cu alți copii în viitor. Fosta membră a trupei RBD a anunțat venirea pe lume a primului copil în data de 11 septembrie 2016 cu câteva imagini emoționante.

View this post on Instagram

A post shared by Anahi (@anahi)

De la nașterea sa, micuțul Manuel a fost fotografiat de către fericita mămică și expus în mediul online, acolo unde fanii i-au apreciat curajul de a fi vulnerabilă. În 2019, vedeta i-a anunțat pe internauți că așteaptă cel de-al doilea copil, iar Emiliano s-a născut pe 2 februarie 2020. În ciuda succesului pe care l-a avut de-a lungul timpului, interpreta a decis să-și conserve energia pentru familie.

Acum Anahi spune că ideea revenirii sale nu coïncide cu planurile sale de viitor. Aceasta va rămâne în continuare o mămică devotată. Aceasta a subliniat că toate amintirile i-au rămas în suflet, însă acele vremuri “au apus”.

Ce spune Anahi despre revenirea pe platourile de filmare

Anahi nu își dorește să devină mămică pentru a treia oară și nici să pășească din nou pe platourile de filmare. “Dos hogares” a fost ultima telenovelă în care a jucat vedeta. Acolo a interpretat rolul “Angelica” și a fost alături de colegi precum Sergio Goyri și Carlos Ponce. Ultimul episod al producției a fost transmis pe 20 ianuarie 2012.

Într-un live oferit fanilor în mediul online, Anahi a dezvăluit motivul real pentru care nu își dorește să revină pe platourile de filmare.

“Mereu m-am bucurat de tot ceea ce am realizat. Am trăit întotdeauna mulțumită de tot ceea ce am putut să cunosc, să obțin, să experimentez, dar am întâmpinat și momente dificile care m-au afectat negativ.”, a spus Anahi.

Deși a fost alături de Christian Chavez, Christopher Uckermann și Maite Perroni într-un concert virtual RBD în 2020, vedeta a subliniat că nu se vor reuni ca și trupă.

“Acum suntem toți, însă fiecare a luat-o pe un drum diferit în viață.”, a punctat Anahi. Acum, doar prin intermediul rețelelor sociale, fosta membră a trupei RBD reușește să țină pasul cu fanii săi de pretutindeni.

În articolul

Ce spune Anahí despre ideea de a deveni mămică pentru a treia oară. Fosta membră a trupei RBD a vorbit și despre întoarcerea pe micile ecrane

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp