Happy People
Cea de-a doua parte a filmului Atatürk cu Aras Bulut Iynemli apare pe marile ecrane. Ce spune actorul despre prestația sa

Publicat pe 22.03.2024 la 16:30. Actualizat pe 22.03.2024 la 10:37

Aras Bulut Iynemli își continuă traiectoria profesională cu cea de-a doua parte a filmului Atatürk. Actorul îl întruchipează pe marele conducător al Turciei.

cea de-a doua parte a filmului Atatürk cu Aras Bulut Iynemli apare pe marile ecrane

Profimedia Images

Cel mai așteptat proiect profesional al actorului Aras Bulut Iynemli continuă să-i surprindă pe fani. Filmul Atatürk 2 a avut premiera pe 5 ianuarie și a reușit să depășească toate recordurile de audiență în țările arabe. Actorul vorbește în cel mai recent interviu despre planurile sale pentru viitor.

Cea de-a doua parte a filmului Atatürk cu Aras Bulut Iynemli apare pe marile ecrane

Producția Atatürk 2 continuă traiectoria marelui conducător al Turciei, interpretat de Aras Bulut Iynemli. Primul film a avut premiera pe 3 noiembrie și a rămas în cinema timp de 11 săptămâni. A fost urmărit de mai bine de 1 milion de telespectatori și a reușit să strângă peste 100 de milioane de lire turcești. A primit comentarii pozitive din partea fanilor, iar cel de-al doilea film a fost urmărit de peste 400 de mii de fani în doar 3 săptămâni, arată haberport.com.

View this post on Instagram

A post shared by Aras Bulut İynemli (@iynemliarasbulut)

“Am experimentat una ca asta. Când am început proiectul am avut susținerea tuturor. Mi-am promis mie că totul va fi bine. Am fost speriat, dar m-am bucurat că am o asemenea oportunitate. Să joc rolul lui Atatürk în tinerețe la aniversarea a 100 de ani de republică a reprezentat cea mai mare semnătură a mea.”, a transmis actorul, arată ntv.com.tr.

Citește și:

În ceea ce privește machiajul pe care actorul l-a folosit pentru a intra în pielea personajului, acesta a subliniat că a rămas de-a dreptul impresionat de ceea ce s-a întâmplat în cabina de probă.

“A fost o pregătire intensă pentru machiaj. Când am coborât din rulotă erau oameni care plângeau și erau surprinși. Am văzut cum arătam. Nu ar trebui să-mi pese atât de tare, dar este un nume atât de mare. Mi-a luat 4, 5 zile să pot să-l joc.”, a transmis actorul turc. Cu toate că trebuia să fie difuzat ca un serial, în cele din urmă s-a luat decizia să se vorbească despre un lung metraj în două părți.

Ce spune Aras Bulut Iynemli despre situația difuzării filmului Atatürk în Turcia

Cu toate că la început s-a vorbit despre posibilitatea ca producția să nu mai fie difuzată, în prezent totul a devenit mult mai simplu. Aras Bulut Iynemli a vorbit despre situația prin care a trecut cu cel mai important proiect al său.

Citește și:

“Am simțit de 10 ori ori mai mult nervii pe care i-au simțit prietenii mei când au aflat. Din moment ce eram implicat direct în această afacere, a trebuit să mă port ca atare. Asta a fost decizia mea conștientă. Sunt nervos, sunt jignit.”, a spus actorul. Cu peste 10 milioane de fani pe pagina personală de instagram, a publicat până în prezent peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea îl arată pe coperta unei reviste celebre în țara natală. Erkan Petekkaya a fost cel care i-a lăsat un comentariu în dreptul imaginilor. Este actor de 14 ani și de-a lungul timpului a demonstrat că își merită locul în această industrie. A punctat faptul că va încerca să facă tot posibilul pentru a-și duce proiectul mai departe.

În articolul

Cea de-a doua parte a filmului Atatürk cu Aras Bulut Iynemli apare pe marile ecrane. Ce spune actorul despre prestația sa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp