Happy People
Christian Chávez își continuă traiectoria profesională. Actorul a debutat într-un musical

Publicat pe 09.09.2024 la 12:46. Actualizat pe 09.09.2024 la 13:23

Artistul s-a simțit extrem de emoționat față de reacția publicului. Acesta a debutat într-un musical și își continuă proiectele profesionale.

Christian Chávez își continuă traiectoria profesională

Profimedia Images

În urmă cu doar câteva zile, Christian Chávez s-a bucurat de o nouă reușită profesională. După succesul turneului RBD de la finalul anului 2023, acesta a ținut să-și continuie traiectoria profesională. De data aceasta a făcut parte în mod oficial din musicalul Mentidrags cu personajul Emmanuel. Publicul a aplaudat la final pentru fiecare dintre participanții pe scenă.

Christian Chávez își continuă traiectoria profesională

Înainte de a urca pe scenă, acesta a ținut să lase publicului un mesaj emoționant în mediul online. Le-a scris internauților câteva rânduri care au emoționat.

View this post on Instagram

A post shared by Chris Cha (@christianchavezreal)

“Sunt fericit pentru această noapte. Am foarte mari emoții, dar știu că o să fie bine. E o noapte uriașă pentru că vin mulți prieteni, familia mea și oamenii pe care îi iubesc. E un vis să fiu aici.”, a declarat artistul, potrivit tvnotas.com.mx. Pentru fostul artist RBD este ceva ce își dorea de ceva vreme.

“A trecut multă vreme de când n-am mai fost pe scenă în forma asta. M-am concentrat să fac alte lucruri și când a venit propunerea am fost uimit.”, a spus acesta. Christian Chávez a ales-o pe Natalia Téllez să-i fie alături și aceasta a lăsat câteva cuvine pentru prietenul său artist.

Citește și:

“Sunt impresionată de actorul care a devenit și cât talent are, să-l văd pe scenă așa a fost magic. Adevărul e că sunt foarte emoționată pentru el.”, a declarat vedeta. A împărțit platourile cu Regina Voce, Nelson Carrera, el exacadémico, Emi și Fer Soberanes. Împreună, aceștia au reamintit situații din anii ’80.

E unul dintre cei mai apreciați artiști din Mexic la momentul actual. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate pe scenă, acolo unde a avut cel mai recent proiect profesional.

Detalii despre Christian Chávez din Rebelde

Și-a început traiectoria profesional cu un rol în telenovela Clase 406 în 2002. S-a aflat alături de Dulce Maria pe platourile de filmare. Ulterior, doi ani mai târziu a avut loc premiera telenovelei Rebelde, acolo unde a primit recunoaștere internațională. De acolo, tot ceea ce a devenit a avut legătură completă cu RBD și Rebelde.

Citește și:

Alături de colegii de platou a susținut concerte în toată lumea și a urcat pe cele mai faimoase scene. Ultimul turneu a avut loc în 2023 alături de colegii din RBD. Singurul absent din această schemă a fost Alfonso Herrera care a decis să rămână concentrat asupra propriilor proiecte profesionale.

În 2007, alături de RBD a avut loc proiectul RBD La familia, o continuare a ceea ce a însemnat Rebelde și formația care i-a adus mai aproape de fanii din toată lumea. Deși a mai jucat în alte telenovele de-a lungul timpului, se pare că în amintirea fanilor va rămâne mereu Giovanni Mendez. Printre actorii cu care a avut legătură pe platourile de filmare s-au numărat Angelique Boyer sau Ninel Conde. De asemenea, colegii din RBD i-au fost alături la fiecare parcurs. Anahi a fost cea care l-a salvat la un moment dat într-o problemă personală.

În articolul

Christian Chávez își continuă traiectoria profesională. Actorul a debutat într-un musical

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp