Happy People
Christian Nodal a ajuns de urgență la spital și a anulat un show din Mexic. Ángela Aguilar îi este alături

Publicat pe 02.10.2024 la 12:25. Actualizat pe 02.10.2024 la 13:32

Cântărețul de origine mexicană a transmis într-un comunicat de presă lansat de urgență în mediul online faptul că își anulează unul dintre show-uri. Christian Nodal a ajuns la spital într-o stare precară de sănătate.

Christian Nodal a ajuns de urgență la spital și a anulat un show din Mexic

Getty Images

Christian Nodal se află de urgență la spital după ce în noaptea de 1 octombrie a transmis printr-un comunicat că își anulează unul dintre show-uri. Cântărețul a oferit internauților o fotografie de pe patul de spital, acolo unde Angela Aguilar îi este alături.

Christian Nodal a ajuns de urgență la spital și a anulat un show din Mexic

La câteva minute de la anunțul legat de starea de sănătate, a publicat pe contul personal de instagram un comunicat de presă în care și-a anulat unul dintre concertele din Mexic. Are peste 11 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 20 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din California, acolo unde artistul a oferit mai multe reprezentații.

View this post on Instagram

A post shared by AKA EL FORAJIDO (@nodal)

“Se anunță faptul că din motive de sănătate artistul nostru Christian Nodal anulează data unui anumit concert. Este reprogramat pentru data de 14 octombrie, acolo unde biletele deja cumpărate vor avea valabilitate. Ca întotdeauna vă mulțumim pentru sprijinul și dragostea acordate.”, se arată în comunicat, conform univision.com. Angela Aguilar este cea care îi este alături faimosului artist.

Artistul nu a dezvăluit cauza spitalizării, însă echipa sa de PR a subliniat că este vorba despre “o puternică infecție la stomac”. Christian Nodal va rămâne internat 48 de ore sau până când medicii vor spune că se află în afara oricărui pericol. La scurt timp după anunțul făcut, mama artistului s-a pronunțat în legătură cu starea de sănătate a fiului său.

Citește și:

“Să avem grijă ca de acolo până dincolo să nu se vorbească despre asta, aveți grijă ce strategie folosiți și lăsați-l să trăiască în pace.”, a scris Silvia Cristina Nodal pe contul personal de instagram. Pe 27 septembrie, Christian Nodal a specificat faptul că deși nu a consumat alimente de tip fast-food, viața sa a fost în pericol.

“Am avut trigliceridele mărite pentru că am mâncat doar carne, eu sunt carnivor, atunci nu o consider mâncare proastă. Dintre toate alimentele interzise, nu pot să mănânc carne. De ceva timp sunt într-o dietă balansată, dar am și slăbit foarte mult pentru că simțeam că am atacuri de panică.”, a spus acesta.

Christian Nodal așteaptă rezultatele analizelor

După ce partenera sa a publicat o fotografie de pe patul de spital, a urmat și un comunicat de presă în care s-a vorbit despre starea sa de sănătate. Artistul este căsătorit în prezent cu Angela Aguilar după ce a format un cuplu cu Cazzu. Are un copil cu această artistă.

Născut pe 11 ianuarie 1999, acesta este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din Mexic. Printre melodiile lansate și îndrăgite de către public se numără “Dime como quieres”, „adios amor”, “probablemente”.

Este de asemenea compozitor, multe dintre piesele lansate fiind scrise chiar de el. Odată cu separarea de Cazzu, acesta și-a anunțat relația cu Angela Aguilar, chiar dacă la început au încercat să rămână discreți în legătură cu relația lor de iubire. Este în continuare activ pe paginile de socializare, cu toate că în prezent starea de sănătate nu îi permite.

În articolul

Christian Nodal a ajuns de urgență la spital și a anulat un show din Mexic. Ángela Aguilar îi este alături

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp