Happy People
Christopher Levy pleacă din Miami după separarea dintre părinții celebri, William Levy și Elizabeth Gutiérrez. Ce se întâmplă cu tânărul de 18 ani

Publicat pe 04.06.2024 la 14:49. Actualizat pe 04.06.2024 la 15:21

Mama sa celebră a fost prima care a reacționat în cadrul fotografiilor urcate de Christopher Levy în mediul online. Tânărul de 18 ani se află în Mexic de ceva vreme.

Christopher Levy pleacă din Miami după separarea dintre părinții celebri, William Levy și Elizabeth Gutiérrez

Instagram

La două luni de când au apărut imaginile cu polițiștii în casa de familie din Florida, Christopher Levy a fugit din Miami. Părinții săi s-au despărțit și de data aceasta nu mai există cale de întoarcere. Tânărul de 18 ani s-a lăsat văzut alături de partenera Ivy Puente în fotografiile urcate pe internet.

Christopher Levy pleacă din Miami după separarea dintre părinții celebri, William Levy și Elizabeth Gutiérrez

Sportivul se află în Mexic alături de partenera sa, iar imaginile publicate pe rețelele sociale au reușit să-i încânte imediat pe fani. În cadrul descrierii, Christopher Levy a ținut să noteze “Viața cu tine”, moment în care mama sa celebră i-a declarat că îl iubește. A fost prima care a reacționat, iar internauții nu au putut trece peste acest lucru.

View this post on Instagram

A post shared by Ɪ (@ivy.puente)

William Levy și Elizabeth Gutiérrez și-au anunțat separarea pe data de 9 aprilie, odată ce s-a vorbit despre infidelitățile actorului cu actrița Samadhi Zendejas.

Ruptura dintre cei doi a lăsat la iveal anumite probleme de familie, dar și postura în care se află la momentul actual cei doi copii, Christopher și Kailey. În timp ce fata locuiește cu mama, tânărul se află încă în casa familiei din Floria împreună cu tatăl său.

Citește și:

“Ea trăiește într-un apartament cu fata. Băiatul stă cu tata.”, s-a arătat într-un articol local. Atât William Levy cât și Elizabeth Gutiérrez au păstrat secretul legat de motivele despărțirii, însă speculațiile nu au întârziat să apară la scurtă vreme. În ceea ce-l privește pe Christopher Levy, acesta are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai multe sunt momente personale din cadrul familiei, dar și clipe petrecute pe terenul de baseball, sport pe care îl practică de mic.

Declarațiile oferite de Elizabeth Gutiérrez la scurt timp după separare

Cei doi au format un cuplu timp de 19 ani. Cu toate acestea, ultima perioadă petrecută împreună a fost cu suișuri și coborâșuri.

“Mereu am pariat pe relația mea. L-am iubit pe William, cred că nu este niciun secret că este dragostea vieții mele. În prezent nu suntem împreună. Din partea mea nu a fost niciodată lipsă de iubire. Cred că nu mai sunt aceeași fată ca acum 20 de ani. Ceea ce doresc la moment este diferit.”, a declarat vedeta.

Chiar dacă în prezent se concentrează asupra proiectelor profesionale, spune că pe plan personal se simte “ca în mijlocul oceanului și supraviețuiesc”.

“Copiii mei sunt împăcați pentru că William este un tată excelent și îi iubește pe amândoi, deci ei sunt bine și o să fie bine. Nu este ideală această situație pentru niciunul dintre ei, dar lucrurile se întâmplă și trebuie să continui. Trebuie să arăți că deși te simți înfrânt în vreun fel, trebuie să mergi mai departe.”, a mărturisit actrița. Aceasta continuă să fie la fel de activă în mediul online ca și în trecut, deși nu a declarat dacă este pregătită să iubească din nou sau să își refacă viața.

În articolul

Christopher Levy pleacă din Miami după separarea dintre părinții celebri, William Levy și Elizabeth Gutiérrez. Ce se întâmplă cu tânărul de 18 ani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp