Happy People
Cihangir Ceyhan din Legea familiei revine în atenția fanilor într-un proiect inedit. Despre ce este vorba

Publicat pe 18.09.2024 la 13:21. Actualizat pe 18.09.2024 la 14:38

Actorul pe care l-am urmărit în Legea familiei și Flăcările destinului urmează să apară într-un nou proiect profesional. Află despre ce este vorba și ce rol va interpreta de data aceasta Cihangir Ceyhan.

Cihangir Ceyhan din Legea familiei în cadrul unuia dintre proiectele profesionale

Getty Images

Cihangir Ceyhan este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A jucat în producții de succes, iar în două dintre acestea am putut să-l urmărim și la Happy Channel. Este vorba despre Legea familiei care a avut premiera în Turcia în anul 2017, dar și Flăcările Destinului care a avut premiera în țara natală în 2020.

Cihangir Ceyhan din Legea familiei revine în atenția fanilor într-un proiect inedit

Născut în 1989 în Adana, Turcia, a demonstrat că pe lângă viața profesională are și o viață personală pe care o respectă. Deși este discret în ceea ce privește oamenii dragi, obișnuiește să publice în mediul online fotografii și filmulețe cu cei pe care îi iubește. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a lăsat mărturie peste 70 de fotografii și filmulețe.

View this post on Instagram

A post shared by Cihangir Ceyhan (@ceyhancihangir)

Urmează să impresioneze în serialul Asaf, acesta urmând să aibă premiera pe una dintre platformele de streaming în luna noiembrie. Serialul este creat de către Özgür Önurme și Ahmet Vatan, creatorii seriei Fatma. Se concentrează pe povestea de viață a lui Asaf după ce acesta suferă un tragic accident.

Citește și:

Alți actori care fac parte din distribuție sunt Burçin Terzioglu, Uygar Özçelik, Saadet Aksoy, Sema Kecik, Riza Kocaoglu, Ahmet Rifat Sungar. Cihangir Ceyhan a jucat în 2023 în filmul Güven Bana, o producție care l-a adus alături de Okan Çabalar și Ufuk Bayraktar.

“Aș vrea să spun că oamenii nu se schimbă, se transformă. Oamenii devin așa făcând mai mult. De fapt, asta este cheia.”, a spus actorul, arată sabah.com.tr. A mărturisit că a fost unul dintre cele mai plăcute texte pe care le-a citit până acum. Este unul dintre cei mai versatili actori și a demonstrat că pe lângă actor poate fi și model. S-a aflat pe coperțile mai multor reviste celebre în lume.

Cihangir Ceyhan o susține pe actrița Bergüzar Korel

Odată ce protagonista din 1001 de nopți și-a spus părerea legată de actorie, mulți au judecat-o. În schimb, Cihangir Ceyhan a fost cel care i-a luat apărarea.

“Voi actorii aveți o viață atât de distractivă. De exemplu, toate vânătăile și palmele sunt doar actorie? Nu filmați noaptea, nu? E cineva lângă voi care vă recită textul? Nu trebuie să țineți minte cuvintele.”, a spus actrița. Ulterior, a venit Cihangir Ceyhan cel care și-a spus părerea în această privință.

Citește și:

“Nu vă ciudat faptul că oamenii își regretă propria situație. Nici nu vreau să îi reneg pe cei care nu acceptă situația în contextul criticilor și fac comentarii. Încă am un deget netratat din vară, atunci când am filmat. Am probleme cu șoldul și am filmat o scenă de acțiune unde ochiul mi-a fost tăiat 4 cm.”, a povestit actorul. Spune că fără compasiune lumea nu ar mai fi un loc atât de bun. Se descrie ca fiind o persoană activă care nu poate sta foarte ușor nemișcat.

“Îmi trăiesc viața foarte entuziasmat și activ. Am o atitudine care nu mă lasă să mă liniștesc. De fapt, eu stau acum și nu se vede că mă mișc, dar parcă am mai auzit spuse că ar trebui să mă liniștesc puțin.”, a declarat actorul.

În articolul

Cihangir Ceyhan din Legea familiei revine în atenția fanilor într-un proiect inedit. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp