Happy People
Cine este Aytaç Şaşmaz, actorul cu care s-a sărutat Tuba Büyüküstün. A avut o relație cu o altă vedetă celebră

Publicat pe 06.10.2024 la 21:07. Actualizat pe 06.10.2024 la 21:03

Aytaç Şaşmaz s-a sărutat cu Tuba Büyüküstün în urma unei scene pe care o filmau împreună. Acum este momentul să afli detalii despre actorul turc.

Cine este Aytaç Şaşmaz, actorul cu care s-a sărutat Tuba Büyüküstün

Instagram

Născut pe 4 august 1998 în Turcia, acesta mai are un frate pe nume Ismail Ege Șașmaz. Părinții sunt İlknur Şaşmaz și Yaşar Şaşmaz, iar el a devenit celebru grație rolurilor pe care le-a interpretat de-a lungul timpului.

Cine este Aytaç Şaşmaz, actorul cu care s-a sărutat Tuba Büyüküstün

Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea îl arată cu un bebeluș în brațe. Acum toți se întreabă dacă chiar el a devenit tătic, având în vedere sărutul cu actrița Tuba Büyüküstün.

View this post on Instagram

A post shared by Aytaç Şaşmaz (@aytacsasmaz)

Joacă împreună în serialul 'Olive Tree' și se bucură de succes pretutindeni. A format un cuplu cu Cemre Baysel și se pare că în luna mai au decis să acorde o nouă șansă relației lor. Cei doi s-au despărțit în urmă cu 1 an și jumătate, însă au decis să acorde relației lor o nouă șansă. Actorii în vârstă de 25 de ani s-au îndrăgostit unul de celălalt în serialul Baht Oyunu și de acolo lucrurile au început să se schimbe.

Chiar dacă mulți așteptau ca cei doi să se căsătorească, iată că lucrurile au stat cu totul altfel. Îndrăgostiții au decis să se despartă în decembrie 2022.

În articolul

Cine este Aytaç Şaşmaz, actorul cu care s-a sărutat Tuba Büyüküstün. A avut o relație cu o altă vedetă celebră

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp