Happy People
Cine este Burak Ozcivit, noua senzație a serialelor turcești

Publicat pe 25.05.2021 la 09:56. Actualizat pe 25.05.2021 la 11:03

Actorii turci au acaparat din ce în ce mai mult lumea divertismentului prin intermediul frumoaselor povești de dragoste din seriale. Burak Ozcivit este unul dintre marii actori, care a atras atenția telespectatorilor din întreaga lume în ultimul timp, în special după lansarea serialului “Suleyman Magnificul”.

Burak Ozcivit la MIPCOM 2019

Profimedia

Burak Ozcivit a furat inimile milioanelor femei din întreaga lume prin talentul său actoricesc, dar și prin aspectul său fizic plăcut. Fanele nu s-au putut ambține din a nu se îndrăgosti de unul dintre cei mai sexy actori de naționalitate turcă ai momentului.

Cine este Burak Ozcivit

Burak Ozcivit s-a născut pe data de 24 decembrie 1984, în sud-estul orașului Mersin, Turcia. Acesta este un celebru actor și model al Turciei. Actorul și-a finalizat studiile liceale la Kazim Ismen, Istanbul, și pe cele universitare la Universitatea din Marmara (Istanbul), secția de Arte Frumoase. În timpul studenției și-a descoperit pasiunea pentru modeling, iar la vremea la care absolvea facultatea era deja un model celebru. A colaborat cu unele dintre cele mai cunoscute mărci europene și și-a construit un nume în lumea modelingului, potrivit superstarsbio.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

În 2003, Özçivit a fost ales Top Modelul Turciei și a început să lucreze cu agențiile de model. În 2005, Burak Ozcivit a fost ales ca al doilea cel mai bun model din lume.

Cariera de model i-a adus lui Burak foarte multă expunere, motiv pentru care a ajuns în atenția producătorilor de film. Motiv pentru care în 2006 a primit un mic rol în filmul Minus 18. Deși a jucat un rol secundar, într-un an a fost ales pentru distribuția thrillerului Infected, și puțin mai târziu în serialul TV Soț sub imperativ.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Anii 2008-2009 au fost cei mai prosperi pentru Burak, în ceea ce privește cariera sa de actor. A primit numeroase roluri principale în producții de renume, cum ar fi: Betrayal, Mystery Mysters of Istanbul. Fără îndoială, profesia sa de actor a reușit din plin, motiv pentru a devenit unul dintre cei mai căutați actori ai turciei. În 2011 a atins un alt nivel de notorietate prin intermediul unui celebru serial despre Imperiul Otoman, Un secol minunat. Acesta a fost rolul care l-a propulsat pe actor în atenția publicului internațional.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

În anul 2013, Burak Ozcivit a fost ales să-și însușească un important rol în cea de-a treia adaptare a romanului compus de Resat Nuri Guntekin Goldcrest / Çalıkușu. Mai târziu, Ozcivit a jucat în filmul Kardeșim Benim, interpretându-l pe Murat Boz. În 2015, Burak a jucat în serialul turcesc Kara Sevda în rolul lui Kemal Soydere. Özçivit este, de asemenea, producătorul BRK'S Production.

Succesul nu l-a urmărit doar pe plan profesional, ci și pe plan personal. Ozcivit s-a logodit cu Fahriye Evcen la 9 martie 2017 în Germania, iar la 29 iunie 2017 s-au căsătorit oficial la Istanbul.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Citește și:
În articolul

Cine este Burak Ozcivit, noua senzație a serialelor turcești

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp