Happy People
Cine este Derya Alabora, actrița care joacă rolul Ayla în Golden Boy – Dragoste rebelă. Află totul despre vedetă

Publicat pe 30.09.2024 la 15:36. Actualizat pe 30.09.2024 la 20:32

Derya Alabora s-a alăturat proiectului Golden Boy - Dragoste rebelă. Află ce rol joacă și cu ce personaje va interacționa cel mai des.

Cine este Derya Alabora, actrița care joacă rolul Ayla în Golden Boy – Dragoste rebelă

Instagram

Sezonul 3 din Golden Boy – Dragoste rebelă vine în atenția fanilor cu o mulțime de surprize. Pe lângă noii actori care fac parte din distribuție, avem și o poveste cu totul diferită. De data aceasta, Seyran va întâlni un nou pretendent în persoana lui Sinan, fiul lui Ayla. Cine este actrița care joacă rolul din urmă?

Cine este Derya Alabora, actrița care joacă rolul Ayla în Golden Boy – Dragoste rebelă

Viața și cariera actrței Derya Alabora din serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a devenit o curiozitate pentru fani. Aceasta joacă rolul Ayla, mama lui Sinan. Se pare că se împotrivește în fața iubirii dintre Seyran și Sinan, arată milliyet.com.tr. Cu toate că sezonul 3 nu a ajuns încă în România, va putea fi urmărit în curând pe Happy Channel.

View this post on Instagram

A post shared by Derya Yücel (@deryaalabora)

Personajul Ayla nu o vede pe Seyran ca fiind parte din familie, că nu merită să fie alături de fiul ei ca parteneră de viață. Astfel se împotrivește fără doar și poate.

Actrița Derya Alabora s-a alăturat distribuției în sezonul trei al seriei. Joacă rolul Ayla, mama lui Sinan. Aceasta nu acceptă dragostea dintre Sinan și Seyran. Derya Alabora Yücel s-a născut pe 19 august 1959. Este cunoscută pentru filmul Innocence, dar și diferitele piese de teatru în care a jucat de-a lungul timpului. De asemenea, a interpretat un rol în serialul Şaşıfelek Çıkmazı.

S-a născut în Istanbul ca singura fiică a cântăreței de operă Nazım Harupçu și a profesorului Türkan Harupçu.

În articolul

Cine este Derya Alabora, actrița care joacă rolul Ayla în Golden Boy – Dragoste rebelă. Află totul despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp