Happy People
Cine este İlker Kaleli, actorul turc ce a reușit să aibă succes în Spania. Își alege proiectele profesionale cu sufletul

Publicat pe 23.08.2024 la 14:30. Actualizat pe 23.08.2024 la 09:59

İlker Kaleli este unul dintre cei mai valoroși actori turci la momentul actual. Află detalii despre el.

Cine este İlker Kaleli, actorul turc ce a reușit să aibă succes în Spania

Instagram

Faimosul actor İlker Kaleli este recunoscut din proiectul Poyraz Karayel. Și-a câștigat tot mai mulți fani de partea sa, iar în prezent se bucură de un succes răsunător în Spania. Una dintre producțiile în care a jucat rolul de protagonista a avut premiera în țara lui Antonio Banderas.

Cine este Ilker Kaleli, actorul turc ce a reușit să aibă succes în Spania

A jucat de asemenea în seria indiană The serpent și chiar dacă a devenit un actor cunoscut la nivel internațional, în cele din urmă Spania a fost cea care l-a luat sub aripa sa. La Pasion Turca este proiectul care a fost ales pentru fanii de acolo. Într-un interviu recent, actorul a menționat că nu se gândește la revenirea pe micile ecrane.

View this post on Instagram

A post shared by ilker kaleli (@ilkerkaleli)

“Niciodată nu mi-am trăit viața gândindu-mă că trebuie să fac anumite lucruri sau că trebuie să mă aflu în anumite locuri. Nu m-am gândit niciodată la vreo strategie anume. Mereu am zis că o să mă implic în proiecte de care o să-mi pese. Desigur, sunt deschis să lucrez la noi proiecte, dar nu vreau să mă repet.”, a declarat acesta. A reușit să își strângă un număr impresionant de fani într-un timp foarte scurt grație talentului și carismei.

Citește și:

În prezent formează un cuplu cu artista Sıla și a ținut să vorbească despre ceea ce îi unește în prezent. Mai multe fotografii apar cu cei doi în mediul online.

“E o femeie minunată. Suntem foarte fericiți că ne-am găsit. Începem să ne cunoaștem și să ne înțelegem mai bine în fiecare an. Avem respect și suntem mândri unul față de celălalt. Creăm o legătură puternică.”, a mărturisit actorul, arată snobmagazin.com. A mărturisit că actoria este un stil de viață și nu un loc de muncă pe care îl frecventează.

“Nu am o strategie specială în cariera mea. Să joc nu este o meserie pentru mine, e un stil de viață. Îmi oferă bucurie și durere și ia lucrurile complicate din viața mea.”, a spus celebrul actor.

Pentru Ilker Kaleli, actoria este o pasiune care îi curăță sufletul

Atunci când nu se află pe platourile de filmare, actorul își petrece timpul pictând, plimbându-se cu motocicleta sau făcând alte activități de relaxare. Printre acestea se numără înotul sau artele marțiale.

Citește și:

“Astea sunt modalitățile mele prin care îmi limpezesc mintea și mă relaxez.”, a spus acesta. A jucat în telenovela La Pasion turca. Pentru acest moment a fost nevoit să învețe limba spaniolă în doar 5 săptămâni. Pentru o perioadă s-a relocat la Madrid și totul a început de acolo.

“Nu știam nimic despre spaniolă și a trebuit să învăț totul în cinci săptămâni. A trebuit să înțeleg scenariul, să aduc personajul la viață și să memorez dialogul în spaniolă corect. Acest proces a fost provocator pentru mine”, a declarat acesta. Născut pe 11 mai 1984 în Istanbul, și-a expus de-a lungul timpului anumite convingeri pe care le-a avut cu privire la meseria de actor. Printre producțiile în care a mai jucat se numără Kayip între 2013 și 2014.

În articolul

Cine este İlker Kaleli, actorul turc ce a reușit să aibă succes în Spania. Își alege proiectele profesionale cu sufletul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp