Happy People
Cine este si cum arată sora lui Anahi. Tânăra este de o frumusețe răpitoare

Publicat pe 08.09.2023 la 18:42. Actualizat pe 08.09.2023 la 19:11

RBD a vorbit despre ruda sa într-un interviu acordat lui Joaquín López-Doriga.

Anahi a surprins publicul dezvăluind, în timpul interviului recent acordat lui Joaquín Lopez-Doriga, că are o soră de naționalitate peruană și că femeia a participat chiar, în urmă cu 40 de ani, la Miss Peru, când ea încă nu se născuse.

Tatăl lui Anahi, Enrique Puente, s-a căsătorit în țara sud-americană, unde a avut o fiică

Potrivit cântăreței, tatăl ei, Enrique Puente, s-a căsătorit în țara sud-americană, unde a avut o fiică, dar după divorț s-a întors în Mexic și atunci a cunoscut-o pe mama amintitei Mía Colucci.

"Tatăl meu a trăit o vreme în Peru, unde cariera sa de cântăreț a avut mult succes. A avut o primă soție, din care s-a născut sora mea. Nu-mi place cuvântul "soră vitregă". Acea căsătorie nu a funcționat și a venit să trăiască în Mexic. A cunoscut-o pe mama mea, s-au căsătorit și s-a născut sora mea Marichelo, apoi am venit eu pe lume", a povestit blonda în discuția cu jurnalistul, adăugând că ruda ei a fost regină a frumuseții și că a trăit în țara sa, unde RBD era un fenomen.

Se spune că în 2006, când RBD a vizitat Peru, în mijlocul turneului lor de concerte, Anahi s-a reîntâlnit cu sora ei, alături de tatăl ei și de Marichelo.

Se pare că, de atunci, nu a mai existat nicio reîntâlnire față în față între cele două. Diana are în prezent 57 de ani și locuiește în Lima. În 1983, ea a reprezentat Loreto la cel mai important concurs de frumusețe din țară și, deși nu a câștigat, a fost recunoscută ca fiind cea mai frumoasă față, obținând astfel o serie de contracte, printre care și cu o marcă de lenjerie intimă.

Cealaltă soră a lui Anahi este Marichelo, care și-a început cariera în emisiunea Chiquilladas și apoi a participat la mai multe telenovele. A jucat în câteva piese de teatru și seriale, dar din 2015 a fost îndepărtată de actorie, deși a fost văzută foarte aproape de Anahí în turneul Soy rebelde.

În articolul

Cine este si cum arată sora lui Anahi. Tânăra este de o frumusețe răpitoare

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp