Happy People
Cine este İsmail Hacıoğlu din serialul turcesc ”Prințesa fară coroană”. Detalii picante despre viața sa personală

Publicat pe 20.07.2024 la 18:42. Actualizat pe 20.07.2024 la 10:22

İsmail Hacıoğlu este un actor talentat, iar viața sa personală este la fel de interesantă ca personajele pe care le interpretează.

İsmail Hacıoğlu și-a făcut un nume cu seriale precum "O poveste din Istanbul", "White Poppy", "Copilul", "Prizonierul" și "Prințesa fără coroană". Starul este la ordinea zilei atât cu viața privată, cât și cu cariera sa.

Actorul, în vârstă de 38 de ani, a fost căsătorit de două ori. Prima dată cu Vildan Atasever, după care cu Duygu Kaya Kumarki. După divorț, și-a găsit fericirea în brețele lui Aslıhan Gürbüz, dar după ce relația s-a încheiat, s-a împăcat din nou cu fosta soție Duygu Kumarki.

Citește și:

Cine este İsmail Hacıoğlu din serialul turcesc ”Prințesa fară coroană”. Detalii picante despre viața sa personală

İsmail Hacıoğlu, unul dintre cei mai de succes actori masculini din ultima perioadă, atrage atenția atât prin viața sa privată, cât și prin personajele pe care le trăiește.

İsmail Hacıoğlu s-a cununat cu Duygu Kaya Kumarki în 2010. Starul a divorțat de mama fiicei sale Yemin în 2020. İsmail Hacıoğlu s-a îndrăgostit apoi de Aslıhan Gürbüz și părea că relația va fi una de durată. Dar n-a fost să fie.

İsmail Hacıoğlu nu doar că s-a despărțit de iubita sa Aslıhan Gürbüz, pe care susținea că o iubește foarte mult și cu care era de așteptat să se căsătorească, dar s-a întors la fosta sa soție.

İsmail Hacıoğlu nu este singura persoană publică din familia sa. Tatăl lui este, de asemenea, faimos. Mehmet Hacıoğlua a jucat la Fenerbahçe. Poreclit "bulgarul Mehmet", tatăl actorului este antrenor din 2014.

Citește și:

Intriga serialului turcesc ”Prințesa fără coroană” (Taçsiz Prenses)

İsmail Hacıoğlu joacă în serialul ”Prințesa fără coroană”, care poate fi urmărit în AntenaPLAY. Iată intriga producției:

Când mama ei e diagnosticată cu o afecțiune cardiacă și doar o intervenție chirurgicală costisitoare o poate salva, Masal (Elif Kurtaran), o fetiță de 9 ani, trebuie să obțină banii pentru a-și salva mama.

Evgin (Ismail Hacioglu), noul ei profesor, va încerca să-i fie alături lui Masal, care, din fetița blândă, se va transforma într-un om rece, dispus să facă orice pentru a nu-și pierde mama.

Abonații AntenaPLAY se pot bucura de câte un episod nou din serialul turcesc Prințesa fară coroană în fiecare miercuri!

În articolul

Cine este İsmail Hacıoğlu din serialul turcesc ”Prințesa fară coroană”. Detalii picante despre viața sa personală

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp