Happy People
Cine i-a cucerit inima lui Feyyaz Duman, actorul din serialul „Femeie în înfruntarea destinului”

Publicat pe 27.08.2021 la 19:00. Actualizat pe 27.08.2021 la 19:40

Feyyaz Duman are 39 de ani și este un actor turc de origine kurdă, născut în 1982, în Mardin.

Feyyaz Duman

TV Happy

Acesta a ajuns imediat la inima oamenilor după rolurile sale în producții de succes precum cea difuzată de Happy Channel „Femeie în înfruntarea destinului”. Puțini știu însă cine este femeia care l-a cucerit pe îndrăgitul actor.

Feyyaz Duman, de la profesionist în dansuri populare, la actor desăvârșit

Absolvent al Conservatorului de Stat al Universității Tehnice din Istanbul și având cu o diplomă în studii de dans popular, acesta s-a îndreptat încă de pe băncile școlii către actorie. Acesta s-a mutat în scurt timp la New York uned avea să facă pași către chemarea sa: actoria.

Acesta a luat lecții pentru a fi un bun actor și s-a întors în țara sa natală abia după 5 ani, când a fost suficient de școlit în artele cinematografiei.

View this post on Instagram

A post shared by Feyyaz Duman (@duman_feyyaz)

Nu a durat mult până ce talentul i-a fost recunoscut șia obținut premiul pentru cel mai bun actor la cel de-al 51-lea Festival Internațional de Film Portocaliu de Au, cu rolul jocat în producția Annemin Șarkısı.

Citește și:

Ulterior, drumul televiziunii i s-a deschis în 2016 cu un rol recurent în producția de succes İçerde, însă descoperirea sa pe plan internațional a venit odată cu interpretarea lui Arif, din drama Fox Kadın.

Cu cine se iubește actorul turc Feyyaz Duman

Feyyaz Duman trăiește o frumoasă pocveste de iubire alături de Zozan Şimşek o tânără care stă eparte de lumina reflectoarelor și preferă cât mai multă intimitate. Cei doi și-au unit destinele, în urmă cu doi ani, în luna septembrie a anului 2019.

Potrivit TvMania, nunta lor s-a desfășurat într-un cadru de poveste, acolo unde i-au avut alături pe toți membrii familieie, dar și colegi cu care actorul a împărțit scena.

Citește și:

Despre serialul “Femeie în înfruntarea destinului”

Protagonistii principali ai serialului turcesc sunt Bahar (Ozge Ozpirincci) si Sarp (interpretat de actorul Caner Cindoruk). Acest serial este o adaptare după o producție de televiziune din Japonia.

Tema serialului aduce un omagiu femeii singure care se sacrifică pentru copii săi. O mamă întotdeauna va găsi puterea necesară de a merge mai departe, de dragul copiilor ei, chiar și atunci când soarta îi e potrivnică. Povestea de dragoste ne arată că nu toate iubirile au un final fericit deoarece în calea unei femei pot apărea mereu obstacole pe care ea e nevoită să le înfrunte.

În articolul

Cine i-a cucerit inima lui Feyyaz Duman, actorul din serialul „Femeie în înfruntarea destinului”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp