Happy People
Comemorare emoționantă în amintirea lui Edith Gonzalez. Gestul soțului a adus lacrimi în ochii fanilor

Publicat pe 28.09.2020 la 11:11. Actualizat pe 29.09.2020 la 09:50

O moarte fulgerătoare a separat granițele fizice ale căsniciei dintre Lorenzo Lazo și Edith González, atunci când frumoasa soție a trecut la ceruri în data de 13 iunie 2019. Pentru ceea ce ar fi trebuit să fie a zecea aniversare a căsătoriei celor doi, Lorenzo a comemorat ziua în care cei doi și-au unit destinele: 24 septembrie 2010.

Comemorare emoționantă în memoria lui Edith Gonzalez. Gestul soțului a adus lacrimi în ochii fanilor

Profimedia


Moartea bruscă și tragică a actriței Edith González continuă să aducă tristețe profundă și durere în sufletele artiștilor și oamenilor care au conoscut-o într-un fel sau altul. Imaginea ei a rămas întimpărită în memoria celor care au iubit-o, dar și pe castele telenovelelor înregistrate, acolo unde fanii de pretutindeni o pot regăsi plină de măiestrie, jucându-și rolurile.

Lorenzo Lazo nu a trecut cu vederea o dată atât de importantă pentru el și actriță, cum ar fi cea de-a zecea aniversare a căsătoriei, la acea nuntă care a avut loc pe 24 septembrie 2010.

View this post on Instagram

A post shared by LazoMargain Lorenzo (@lazomargain) on


Pe contul său de Instagram, omul de afaceri a publicat o imagine care prezintă două verighete de aur, care au gravate numele „Edith” și „Lorenzo”.

În partea de jos a postării, el a scris data de 24 septembrie 2010, ziua în care el și Edith și-au unit dragostea înaintea lui Dumnezeu. Nunta a avut loc în biserica Nuestra Señora del Pila, în Centrul Istoric din Mexico City.

Eterna „Aventurieră” a părăsit această lume, pe 13 iunie 2019, din cauza complicațiilor cauzate de cancerul ovarian, boală cu care s-a confruntat și a pierdut războiul după cinci ani.

În articolul

Comemorare emoționantă în memoria lui Edith Gonzalez

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp