Happy People
Confesiunile faimoasei Demet Özdemir despre iubire arată de ce căsnicia sa a durat doar 8 luni. Ce spune vedeta într-un interviu recent

Publicat pe 25.08.2024 la 20:24. Actualizat pe 25.08.2024 la 13:32

Demet Özdemir a vorbit într-un interviu recent despre sentimentul de iubire și cum îl trăiește ea atunci când se află într-o relație. De ce a durat căsnicia vedetei doar 8 luni de zile.

Confesiunile faimoasei Demet Özdemir despre iubire arată de ce căsnicia sa a durat doar 8 luni

Instagram

Demet Özdemir s-a aflat recent ca invitată în cadrul unei emisiuni celebre. Vedeta a reușit de-a lungul timpului să stabilească o legătură de empatie cu fanii săi, mai ales că și-a expus și viața personală în fața camerelor. În multe dintre interviuri s-a lăsat văzută așa cum este în mod natural, fără niciun artificiu. Toată lumea a știut faptul că s-a căsătorit cu artistul Oğuzhan Koç, însă uniunea lor nu a durat mai mult de 8 luni.

Confesiunile faimoasei Demet Özdemir despre iubire arată de ce căsnicia sa a durat doar 8 luni

În timp ce declarațiile actriței despre pasiune și iubire au reușit să atragă atenția, aceasta s-a arătat mai mult decât entuziasmată de să transmită faptul că petrece timp alături de familie.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

“Atribui iubirea cu chimia. Nu trebuie să cunoști pe cineva, este un moment care durează o singură secundă. Nu poți să creezi asta, nu poți să descrii, dar este o energie chimică, iubirea. Nu cred că dragostea e permanentă.”, a mărturisit vedeta, arată seriesturkish.com. Mărturisește că este o persoană care experimentează fiecare plăcere din viață.

“Nu cred că dragostea poate dura mult. Pentru mine durează foarte puțin. Prima mea iubire a fost profesorul meu. Era profesorul de la clasă. Eram foarte mică, treceam în clasa a doua. Atenția lui era foarte drăguță, purta costum diferit în fiecare zi, era un om impozant pentru mine. Era la școala Tavşancıl Village Primary School. El era foarte curat, profesorul meu avea mâini foarte frumoase.”, a povestit vedeta în același interviu.

Chiar dacă a început să joace în filme și seriale de multă vreme, Demet Özdemir a primit educație în acest sens după ce a devenit actriță.

“Să fii educat este foarte important. Educația este importantă pentru mine, mi-ar fi plăcut să fiu educată cu adevărat.”, a mărturisit vedeta.

Ce sacrificii a făcut Demet Özdemir pentru a-și ajuta familia

Astăzi este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia în toată lumea. De-a lungul timpului însă, a fost nevoită să facă anumite sacrificii pentru a-și ajuta familia. Liceul l-a frecventat altfel decât colegii săi și au mai existat multe alte modificări în acest sens.

Citește și:

“A trebuit să am grijă de familia mea, să-l amân. Oricum, a fost o alegere bună, intenția a fost bună, mi-a deschis o altă cale. Intenția a fost bună, s-a deschis o nouă hartă în viața mea. Mi-ar plăcea să studiez la universitate, să am un master.”, au fost cuvintele actrile. Are peste 16 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanță, moment pe care actrița nu l-a trăit din plin în trecut.

A explicat faptul că munca a reprezentat pentru ea o parte integrantă, astfel că nu s-a putut bucura de libertate la valoarea sa adevărată. În prezent se află în America, mai precis în Los Angeles. A mărturisit că își dorește să călătorească și să se bucure de ceea ce îi rezervă viitorul.

În articolul

Confesiunile faimoasei Demet Özdemir despre iubire arată de ce căsnicia sa a durat doar 8 luni. Ce spune vedeta într-un interviu recent

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp